Palit GTX 1660 Super titriyor

AYK98

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 2 yıl önce Palit GTX 1660 Super ekran kartı almıştım halen kullanıyorum fakat çok titreme yapıyor. Sizce normal mi yoksa sıkıntılı bir durumda mı? Nasıl karar verebiliriz veya ne yapabiliriz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Titreme derken titreşimdir herhalde? Yani gözle görülür bir şekilde titriyor mu?
İyi oturduğuna emin misiniz? Vidaları sağlam takılmış mı?

Fan yapraklarindan bir tanesi kirilmis olabilir mi?

Görüntü mü fanlar mı kartın kendisi mi titriyor?

Kartın kendisi titriyor.
Titreme derken titreşimdir herhalde? Yani gözle görülür bir şekilde titriyor mu?

Hem gözle görülür şekilde hem de masaya etkileşim ediyor 1 adet vidası var o da iyi sıkılı.

Hem gözle görülür şekilde hem de masaya etkileşim ediyor 1 adet vidası var o da iyi sıkılı.
Fan yapraklarindan bir tanesi kirilmis olabilir mi?
Hayır hiç kırık yok

Kartın kendisi titriyor.

Hayır hiç kırık yok
Kartı vidaladığın yerin fotoğrafını atar mısın? Anakartınız da tartmıyor olabilir kartı. Anakartınız ne?

Dosya Ekleri

• IMG_20220531_173435.jpg
    IMG_20220531_173435.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220531_173426.jpg
    IMG_20220531_173426.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220531_173246.jpg
    IMG_20220531_173246.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220531_173149.jpg
    IMG_20220531_173149.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba. Yaklaşık 2 yıl önce Palit GTX 1660 Super ekran kartı almıştım halen kullanıyorum fakat çok titreme yapıyor. Sizce normal mi yoksa sıkıntılı bir durumda mı? Nasıl karar verebiliriz veya ne yapabiliriz? Teşekkürler.
Bende Palit GTX 1660 TI kartı vardı. İlk aldığımdan itibaren oyun oynarken titreme oluyordu fanlar hızlı döndüğü için ama dert etmedim herhangi bir sorun da olmadı. Sesten rahatsız oluyorsanız biraz fan ayarını düşürebilirsiniz.

Anakartım B450M S2H. Buyurun fotolar.

Kartın görüntü girişi kablosuna bakarsak kablo kasıntılı şekilde takılmış aşağıya doğru. Zaten kartta aşağı meyilli duruyor. Söküp düzgün montajla kastırmadan arkasına taktığın kablo o şekilde aşağıya doğru kasıntılı durmamalı. Bu şekilde kartada zarar verirsin.

Kartın görüntü girişi kablosuna bakarsak kablo kasıntılı şekilde takılmış aşağıya doğru. Zaten kartta aşağı meyilli duruyor. Söküp düzgün montajla kastırmadan arkasına taktığın kablo o şekilde aşağıya doğru kasıntılı durmamalı. Bu şekilde kartada zarar verirsin.

Aslında hiç kastırmadan tık diye taktım da kablo yönü oraya doğru olduğu için eğilmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı