Şimdi ben bu konuda sorumluluk kabul etmediğimi baştan belirteyim olacak şeylerden sorumlu değilim ancak bu iş karlı bir iş ve garantiye gönderdiğinde bunun mining yapılıp yapılmadığını anlamaları çok zor çünkü belkide sen gece gündüz oyun oynuyorsun bu konuda sana karışamazlar.
Şimdi ben bu konuda sorumluluk kabul etmediğimi baştan belirteyim olacak şeylerden sorumlu değilim ancak bu iş karlı bir iş ve garantiye gönderdiğinde bunun mining yapılıp yapılmadığını anlamaları çok zor çünkü belki de sen gece gündüz oyun oynuyorsun bu konuda sana karışamazlar.
Anladım teşekkür ederim ama sizin bunu iyice vurgulamanızın sebebi nedir? Garanti ile alakalı bir sorun çıkarsa suçlusu Türk77'dir diyecek halleri yok ya
Anladım teşekkür ederim ama sizin bunu iyice vurgulamanızın sebebi nedir? Garanti ile alakalı bir sorun çıkarsa suçlusu Türk77'dir diyecek halleri yok ya
Zaten 2 gündür falan ciddi anlamda düşünmeye başladım.2.günde burada konu açtım.
Bazı arkadaşlarım değmez diyor. Aylık 500 TL için kartı kaybetme, kart yanabilir veya ömrü azalabilir, 1 yılda kartın parası çıkarsa kart çöp olabilir diyorlar.
Özelliklede minig yaparken bir sorun çıkarsa ekran kartını garantiye kabul etmezler, kullanıcı hatası sayar diyorlar.