Palit GTX1650 GP OC ve i5 3470 darboğaz yapar mı?

@448762 , Bazı BF'lerde yapmayacağı şekilde grafik ayarlarında ince ayar çekip genel olarak GPU'dan %90+ verim alınabilir. Ben mesela bundan birkaç ay öncesine kadar BF1 64 kişilik senaryolarda, i5-7500 ile ekstra OC yaptığım GTX 1060 6GB'ı %98-99 sabit GPU kullanımında neredeyse birçok haritada 85-100FPS aralığında pürüzsüz bir şekilde besleyebiliyordum.

Söz konusu bu i5-3470'le yapacak olsa bile çok ciddi boyutlarda bir darboğaz olacağını sanmam. Asıl darboğazın kralını Assassin's Creed Origins veya Odyysey oynarken kalabalık NPC'sisi yoğun olan şehir içlerine girdiği zamanki gibi pozisyonlarda yapar tabii buna ek olarak Battlefield 5'in tek meşhur darboğaz simülatör haritası olan Operation Underground da dahil. Onun haricinde belirttiğiniz üzere genel olarak birçok oyunda üzmeden besler bence de.

Bazı BF'lerde yapmayacağı şekilde grafik ayarında ince ayar çekip genel olarak GPU'dan %90+ verim alınabilir. Ben mesela bundan birkaç ay öncesine kadar BF1 64 kişilik senaryolarda, i5-7500 ile ekstra OC yaptığım GTX 1060 6GB'ı %98-99 sabit GPU kullanımında neredeyse birçok haritada 85-100FPS aralığında pürüzsüz bir şekilde besleyebiliyordum.

Söz konusu bu i5-3470'le yapacak olsa bile çok ciddi boyutlarda bir darboğaz olacağını sanmam. Asıl darboğazın kralını Assassin's Creed Origins veya Odyysey oynarken kalabalık NPC'sisi yoğun olan şehir içlerine girdiği zamanki gibi pozisyonlarda yapar tabii buna ek olarak Battlefield 5'in tek meşhur darboğaz simülatör haritası olan Operation Underground da dahil. Onun haricinde belirttiğiniz üzere genel olarak birçok oyunda üzmeden besler bence de.

Dogrudur senin kadar bilgili degilim, daha iyi bilgilendirebilirsin arkadasi yerime.

@448762 , Bazı BF'lerde yapmayacağı şekilde grafik ayarlarında ince ayar çekip genel olarak GPU'dan %90+ verim alınabilir. Ben mesela bundan birkaç ay öncesine kadar BF1 64 kişilik senaryolarda, i5-7500 ile ekstra OC yaptığım GTX 1060 6GB'ı %98-99 sabit GPU kullanımında neredeyse birçok haritada 85-100FPS aralığında pürüzsüz bir şekilde besleyebiliyordum.

Kusura bakma cezalıydım teşekkür edemedim.
Bu uzun ve iyi bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı