Foşix Mergen Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 1 10 Haziran 2020 #1 Linkler : Gigabyte GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA Palit : Palit Gtx1660 Super Gp Oc 6gb 192bit Gddr6 Ekran Kartı - n11.com Palit iyi bir firma soğutucuları gayet iyi duruyor konumlandırma felan ama bide gigabyte var gigabyte ın iyi yanı kendine ait iyi bir yazılımı olması sizce hangisi?
Linkler : Gigabyte GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA Palit : Palit Gtx1660 Super Gp Oc 6gb 192bit Gddr6 Ekran Kartı - n11.com Palit iyi bir firma soğutucuları gayet iyi duruyor konumlandırma felan ama bide gigabyte var gigabyte ın iyi yanı kendine ait iyi bir yazılımı olması sizce hangisi?
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 10 Haziran 2020 #2 2 Fanı olmasına bakma kartın soğutması iyi bence Gigabyte al.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.550 Makaleler 3 Çözümler 129 10 Haziran 2020 #3 Hiç biri. Biraz farkla bunu alın, 2060 Super gücünde bir kart. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hiç biri. Biraz farkla bunu alın, 2060 Super gücünde bir kart. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Foşix Mergen Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 1 10 Haziran 2020 #4 Kim Dokja dedi: 2 Fanı olmasına bakma kartın soğutması iyi bence Gigabyte al. Genişletmek için tıkla... palit in soğutması da gayet iyi testlerdede gayet iyi mstfaozder dedi: Hiç biri. Biraz farkla bunu alın, 2060 Super gücünde bir kart. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... 2060 gücünde olduğunu biliyorum daha güçlü hatta ama fiyatı artıramam zaten oyun için almıyorum mstfaozder dedi: Hiç biri. Biraz farkla bunu alın, 2060 Super gücünde bir kart. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... hocam zaten ben bu ürünü gördüm baktım ama vazgeçtim
Kim Dokja dedi: 2 Fanı olmasına bakma kartın soğutması iyi bence Gigabyte al. Genişletmek için tıkla... palit in soğutması da gayet iyi testlerdede gayet iyi mstfaozder dedi: Hiç biri. Biraz farkla bunu alın, 2060 Super gücünde bir kart. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... 2060 gücünde olduğunu biliyorum daha güçlü hatta ama fiyatı artıramam zaten oyun için almıyorum mstfaozder dedi: Hiç biri. Biraz farkla bunu alın, 2060 Super gücünde bir kart. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... hocam zaten ben bu ürünü gördüm baktım ama vazgeçtim
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 10 Haziran 2020 #5 Zaten ikisi de iyi sadece ben alsam Gigabyte alırım.
Foşix Mergen Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 1 10 Haziran 2020 #6 Kim Dokja dedi: Zaten ikisi de iyi sadece ben alsam Gigabyte alırım. Genişletmek için tıkla... bilindik markalar bile çok kötü ürünleri oluyor mesela asusun dual serisi 1660 ları çok kötü Kim Dokja dedi: Zaten ikisi de iyi sadece ben alsam Gigabyte alırım. Genişletmek için tıkla... ama gigabyte bu ürünü çok beğeniliyor ve şikayet eden çok az var
Kim Dokja dedi: Zaten ikisi de iyi sadece ben alsam Gigabyte alırım. Genişletmek için tıkla... bilindik markalar bile çok kötü ürünleri oluyor mesela asusun dual serisi 1660 ları çok kötü Kim Dokja dedi: Zaten ikisi de iyi sadece ben alsam Gigabyte alırım. Genişletmek için tıkla... ama gigabyte bu ürünü çok beğeniliyor ve şikayet eden çok az var
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 10 Haziran 2020 #7 Foşix Mergen dedi: Bilindik markalar bile çok kötü ürünleri oluyor mesela ASUS'un Dual serisi 1660ları çok kötü. Ama Gigabyte bu ürünü çok beğeniliyor ve şikayet eden çok az var. Genişletmek için tıkla... Zaten ben markaya göre değil modelle göre karşılaştırıyorum.
Foşix Mergen dedi: Bilindik markalar bile çok kötü ürünleri oluyor mesela ASUS'un Dual serisi 1660ları çok kötü. Ama Gigabyte bu ürünü çok beğeniliyor ve şikayet eden çok az var. Genişletmek için tıkla... Zaten ben markaya göre değil modelle göre karşılaştırıyorum.
Foşix Mergen Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 1 10 Haziran 2020 #8 Kim Dokja dedi: Zaten ben markaya göre değil modelle göre karşılaştırıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam ben öyle demedim yani neden gigabyte seçerdiniz
Kim Dokja dedi: Zaten ben markaya göre değil modelle göre karşılaştırıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam ben öyle demedim yani neden gigabyte seçerdiniz
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 10 Haziran 2020 #9 Foşix Mergen dedi: Hocam ben öyle demedim yani neden Gigabyte seçerdiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer her iki kartta iyiyse en son görünüşüne bakarım hangisi güzel gözüküyorsa onu alırım o yüzden Gigabyte dedim.
Foşix Mergen dedi: Hocam ben öyle demedim yani neden Gigabyte seçerdiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer her iki kartta iyiyse en son görünüşüne bakarım hangisi güzel gözüküyorsa onu alırım o yüzden Gigabyte dedim.
Foşix Mergen Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 1 10 Haziran 2020 #10 Kim Dokja dedi: Eğer her iki kartta iyiyse en son görünüşüne bakarım hangisi güzel gözüküyorsa onu alırım o yüzden Gigabyte dedim. Genişletmek için tıkla... palit alıcam hocam led aydınlatma var gigabyte da varmı bilmiyorum varsada sadece gigabyte yazısı ledlidir Kim Dokja dedi: Eğer her iki kartta iyiyse en son görünüşüne bakarım hangisi güzel gözüküyorsa onu alırım o yüzden Gigabyte dedim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler zaman ayırdığınız için
Kim Dokja dedi: Eğer her iki kartta iyiyse en son görünüşüne bakarım hangisi güzel gözüküyorsa onu alırım o yüzden Gigabyte dedim. Genişletmek için tıkla... palit alıcam hocam led aydınlatma var gigabyte da varmı bilmiyorum varsada sadece gigabyte yazısı ledlidir Kim Dokja dedi: Eğer her iki kartta iyiyse en son görünüşüne bakarım hangisi güzel gözüküyorsa onu alırım o yüzden Gigabyte dedim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler zaman ayırdığınız için