Palit Infinity 3 5060 Ti kötü müdür?

Daha fazla  
Yeni sistem topladım, bütçeme uygun olan Palit olduğu için 5060 Ti 16 GB Infinity 3 modelini aldım. Birkaç yerde Palit'e kötü diyen arkadaşlar vardı bunun nedeni nedir? İşte bana sat ASUS'a geç falan diyen oldu ama bakalım daha PC gelmedi. Sizce çok fark yaratır mı? Çöp falan diyen var kafayı yedim gece gece.

Yeni sistem topladım, bütçeme uygun olan Palit olduğu için 5060 Ti 16 GB Infinity 3 modelini aldım. Birkaç yerde Palit'e kötü diyen arkadaşlar vardı bunun nedeni nedir? İşte bana sat ASUS'a geç falan diyen oldu ama bakalım daha PC gelmedi. Sizce çok fark yaratır mı? Çöp falan diyen var kafayı yedim gece gece.

Alabilirsiniz. Aynı ekran kartını kullanıyorum soğutması falan sıkıntı olmadı.

Saçmalamayın, Palit yılların markası ve NVIDIA ile çalışan hiçbir marka çöp de değil. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Infinity 3 modeli normalden biraz daha sıcak çalışan bir model. En azından 5070 için öyleydi. Ama 5060 Ti da çok problem olmaz bu durum bahsettiğim 3-4 dereceler zaten.

Palit, ASUS, Gigabyte gibi markaların farklı modelleri zaten performans farkı içermez. Sadece soğutucuları farklıdır. Bazı modellerde sadece OC bulunabilir %1-2 performans farkı belki oluşturur.

Physical Design, Heat & Noise
Palit's RTX 5060 Ti Infinity 3 is a cost-optimized variant of the RTX 5060 Ti, which means a plastic cooler shroud and plastic backplate. Thermals are still good, reaching only 65°C under full load. At the same time the card runs very quiet with just 30 dBA. No doubt, other, more premium models tested today reach lower temperatures and noise levels, but considering their pricing, the Infinity 3 is definitely "good enough" and worth considering.

Our apples-to-apples cooler comparison test, which runs the cards in a normalized way reveals that the cooler on the Infinity 3 is the weakest by a few degrees, which isn't much. Unlike all the other cards tested today, Palit does not cool the memory chips on the back side of the card, which results in higher temps, but nothing that's problematic. via @techpowerup

Yani kısacası diyor ki Infinity 3 modeli diğer modellere kıyasla sıcaklıklarda en zayıf model olduğu doğru, fakat endişelenecek bir şey yok çünkü 1-2 derece bir fark mevcut diye incelemede belirtmişler.

Son düzenleme:
Modeli bilmiyorum. Ama genel olarak konuşursam modellerin arasında overclock ve soğutma farkı vardır. Her kart zaten olması gerektiği gibi çalışacak şekilde üretilir. Palit markası da genellikle F/P ürünler ortaya koyuyor (5060 Ti modelini bilmiyorum).

Kısaca aman aman da büyük bir sorun olmayacaktır.

Boş boş konuşanlara takılmayın ASUS kaliteli fakat sogutma blok farkı yoksa genelde sadece kullanılan termal ped kalınlığı değişiyor kötü bir model kesinlikle değil sizdeki XFX dandik modelleri bile 6000 serisinde alındı bu nasîl kötü olabilir?

Yorumlarınız için teşekkürler. İçim rahatladı çok sağolun.

Bilgisi olan arkadaşlar varsa, 2 gündür hazırlanıyor olarak görünüyor sipariş gamegarajda bu akşama kadar kargoya verilir mi acaba?

Yorumlarınız için teşekkürler. İçim rahatladı çok sağ olun.

Bilgisi olan arkadaşlar varsa, 2 gündür hazırlanıyor olarak görünüyor sipariş GameGaraj'da bu akşama kadar kargoya verilir mi acaba?

Onu bilemiyorum ama içinde bir tedirginlik olmasın. GameGaraj güvenilirdir. En geç yarına kargoya verilir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı