Palit RTX 5060 Ti nasıldır?

Isıtmada Palit, Inno3D, Gainward markalarıyla hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Bunlar da yıllardır ekran kartı üretimi yapan büyük markalardır. ASUS, MSI gibi markalar daha kaliteli malzeme ve bilinirliği sebebiyle tercih ediliyor. Aralarında ortalama 3-4 derece fark olacaktır. Bu da hiç hissedeceğiniz bir durum değil. 3-4 derece için de 5-6bin tl fazla vermeye gerek var mı sizin kararınız.

Isıtmada Palit, Inno3D, Gainward markalarıyla hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Bunlar da yıllardır ekran kartı üretimi yapan büyük markalardır. ASUS, MSI gibi markalar daha kaliteli malzeme ve bilinirliği sebebiyle tercih ediliyor. Aralarında ortalama 3-4 derece fark olacaktır. Bu da hiç hissedeceğiniz bir durum değil. 3-4 derece için de 5-6bin tl fazla vermeye gerek var mı sizin kararınız.
Soğutmada sorun olmazsa sorun yok hocam teşekkürler. Tercih edebilirim o zaman

Kardeşim 4 gündür kullanıyorum bu fiyata alabileceğin en iyi gpu . Kötü diyen neye göre kötü diyor anlamıyorum güç tüketimi düşmüş performans artmış . Msı Asus alırsan 30bin verilemez doğru ama Palit gayet güzel bi deneyim sunuyor 65 dereceyi geçmiyor kart

Bu fiyata çıkabilirsen 5060 Ti'den çok daha iyi olur.

Vallahi dün sipariş verdim. İleride fiyatlar dengelenirse 5070 düşünebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı