Merhabalar. Yeni bir PC toplamayı düşünüyorum ve bu bilgisayarda RTX 2060 ekran kartı almayı planlıyorum. İnternet üzerinden göz gezdirdiğimde Palit marka ekran kartının daha uygun fiyatlı olduğunu fark ettim ve almadan önce sizlere de danışmaya karar verdim. Sizce bu ekran kartı alınır mı, alınmazsa eğer tavsiye edebileceğiniz fiyat bazında alternatif ekran kartları hangileridir? Belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Galax RTX 2060 GLX-26NRL7HPX7OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Inno3D RTX 2060 Twin x2 OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Palit's GeForce RTX 2060 Gaming Pro OC is the most affordable custom design RTX 2060 we've reviewed so far, yet it comes with the best cooler, reaching temperatures of only 68°C under load. Unfortunately, idle-fan-stop is missing, but the card makes up for it with extremely quiet idle noise levels.
Palit Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı İncelemesi Palit markasının Türkiye’de tekrar satışının canlanmasıyla birlikte, piyasadaki RTX 2060 Super DUAL modelini inceledik. RTX 2060 Super hem fiyat, hem de performans açısından oyuncuların çok geniş bir kesimine...
Alınır 2012'de Palit GT 430 ekran kartı almıştım 2015'e kadar oyun oynadım onla daha sonra şu an ofisdeki PC'de takılı hala sapasağlam çalışıyor. Palit kaliteli bir marka.
Palit RTX2060 DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Değerli geri yanıtlarınız için teşekkür ederim. Daha önce kullanmadığım bir marka olduğu için sizlerin bilgisine danışmak istemiştim o yüzden bütçe belirtmemiştim aksi bir durum olsa idi bu şekilde ekstra bir mesaj atarak belirtecektim. Teşekkür ederim.