Palit RTX 2060 alınır mı?

Umut Demirkaya

Kilopat
Katılım
1 Kasım 2015
Mesajlar
23
Yer
Samsun Atakum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yeni bir PC toplamayı düşünüyorum ve bu bilgisayarda RTX 2060 ekran kartı almayı planlıyorum. İnternet üzerinden göz gezdirdiğimde Palit marka ekran kartının daha uygun fiyatlı olduğunu fark ettim ve almadan önce sizlere de danışmaya karar verdim. Sizce bu ekran kartı alınır mı, alınmazsa eğer tavsiye edebileceğiniz fiyat bazında alternatif ekran kartları hangileridir? Belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Palit kaliteli ürünler üreten bir markadır, güvenebilirsiniz.

Alternatif:

 
Son düzenleme:
Hocam Palit eski ve sağlam bir markadır. Alabilirsiniz.
 
Alınır 2012'de Palit GT 430 ekran kartı almıştım 2015'e kadar oyun oynadım onla daha sonra şu an ofisdeki PC'de takılı hala sapasağlam çalışıyor. Palit kaliteli bir marka.
 
Değerli geri yanıtlarınız için teşekkür ederim. Daha önce kullanmadığım bir marka olduğu için sizlerin bilgisine danışmak istemiştim o yüzden bütçe belirtmemiştim aksi bir durum olsa idi bu şekilde ekstra bir mesaj atarak belirtecektim. Teşekkür ederim.
 
Merhaba, aksi bir durum oldu mu? Memnun musunuz ekran kartından? Ben de almayı düşünüyorum. Palit GeForce RTX2060 Dual 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Bir kampanya sayesinde ASUS Dual modelini oldukça uygun bir fiyata aldım, arada yine fiyat farkı vardı 200 lira kadar ben de sürekli PC değiştiren biri değilim 8 yılda bir PC satın alıyorum o yüzden paraya kıyıp aldım, attığınız linkte 3700 lira fiyat demiş MediaMarkt'ta ise ASUS Dual 3999 lira bence ASUS'u alın. ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-A6G-EVO 6GB GDDR6 192bit 1725Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 1xDP Ekran Kartı NVidia (mediamarkt.com.tr)
 

Geri
Yukarı