PSU'yu niye Gold aldınız? i5 10400F ile 3000 MHz RAM hayli hayli yeter. Anakart gereksiz. Ayrıca o ekran kartını almayın, tabi çok istiyorsanız soba olarak kullanabilirsiniz.
PSU'yu niye Gold aldınız? i5 10400F ile 3000 MHz RAM hayli hayli yeter. Anakart gereksiz. Ayrıca o ekran kartını almayın, tabi çok istiyorsanız soba olarak kullanabilirsiniz.
Aslında RAM'lerin tam gücünde çalışması için almıştım o anakartı. O zaman ASUS marka ekran kartını almam daha iyi olacaktır. Yani aşağıdaki hazır sistemi. Değil mi?
Aslında RAM'lerin tam gücünde çalışması için almıştım o anakartı. O zaman ASUS marka ekran kartını almam daha iyi olacaktır. Yani aşağıdaki hazır sistemi. Değil mi?
INTEL 10400F-ASUS STRIX-RTX2060-A6G-EVO-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CRUCIAL 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Buna da bir şans verin derim. Sistem bende var, ekran kartı oyunlarda 59 dereceyi geçmiyor. Anakartı biraz zayıf, bir de kasası. Ancak 1799 TL indirim koymuşlar ekran kartına. Normal tek tek toplanan fiyatı 8700 TL'yi geçiyor.