Palit RTX 3070 OC performansı nasıl?

emrekrklc

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sigorta Veri Giriş
Dostlar merhaba,

Almayı düşündüğüm Palit RTX 3070 veya 3070 Ti Gaming Pro ekran karti icin tecrübeleriniz nedir? Önerir misiniz alınır mı? Yoksa başka markalarami yönelmem gerekiyor? Isı değerleri nasıldır? Kendi yazilimi nasildir? Her şeyden onemlisi overclock performansı nasildir? Mesela simdiki ekran kartım olan MSI GTX 1660 Super Gaming X +140 MHz o.c yapabiliyorum.

Bilgi ve tecrübelerinizi aktarirsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Palit'in bu modelleri gayet iyi, ve soğutma performansı güzel.

Alacaksan indirim de aynı model var:

Yayın ve render işin yoksa RX 6800'e de yönelebilirsin.

GameRock 3070'li bir sistem kurmuştum bir abime. Kart serin, ilk eline aldığında görüntüsü falan çok basit duruyor ama kasaya taktığımda çok hoşuma gitmişti. CW yaşıyoruz biz kartta. Kalitesiz bobin kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Alınır mı? Ses dert değilse alınır. CW çıkacak diye bir garanti de yok, CW her kartta olabilir ama bu üründe çok duyuyorum.

Son düzenleme:
Palit'in bu modelleri gayet iyi, ve soğutma performansı güzel.

Alacaksan indirim de aynı model var:

Yayın ve render işin yoksa RX 6800'e de yönelebilirsin.
Yayin render vb islerim var da merak ettigim sey palit 3070 o.c performansı bu konuda bi bilgin var mi ?

GameRock 3070'li bir sistem kurmuştum bir abime. Kart serin, ilk eline aldığında görüntüsü falan çok basit duruyor ama kasaya taktığımda çok hoşuma gitmişti. CW yaşıyoruz biz kartta. Kalitesiz bobin kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Alınır mı? Ses dert değilse alınır. CW çıkacak diye bir garanti de yok, CW her kartta olabilir ama bu üründe çok duyuyorumm
CW harici bir sıkınti yok degil mi o.c performansi nasil

OC yapmak istemedik. Nvidia kartlarda OC hakkında pek bilgim yok doğrusu. Stok halde 65 üstü görmedik TD500 kasayla. OC denenebilir tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı