16 gb olan versiyon para tuzağı. 8 gb olan ise dümdüz çöp. Yani evet söyleyebiliriz. 4070 S altında Nvidia kart alınmaz bana kalırsa.Anladım, 4060 ti için de aynısını söyleyebilir misin?
16 gb olan versiyon para tuzağı. 8 gb olan ise dümdüz çöp. Yani evet söyleyebiliriz. 4070 S altında Nvidia kart alınmaz bana kalırsa.Anladım, 4060 ti için de aynısını söyleyebilir misin?
16 GB olan versiyon para tuzağı. 8 GB olan ise dümdüz çöp. Yani evet söyleyebiliriz. 4070 S altında NVIDIA kart alınmaz bana kalırsa.
Bence de. Ben 25k civarlarında almıştım bence o paraya fena değildi. Şuanda 26 27k civarında bulunabiliyor 25k olduğu dönemde dolar 32 falan olduğundan şuanki fiyat da çok kötü diyemem açıkçası dolar bu kadar yüksekken. Ama şu var ki 7800 XT çok daha F/p bir kart şuanda 4070 S'e göre.4070s de artık alınmaz 5070 ile fiyatları aynı neredeyse rekabetten dolayı. 2. el güzel fiyatlara alınır tabii.
Bence de. Ben 25k civarlarında almıştım bence o paraya fena değildi. Şu anda 26 27k civarında bulunabiliyor 25k olduğu dönemde dolar 32 falan olduğundan şu anki fiyat da çok kötü diyemem açıkçası dolar bu kadar yüksekken. Ama şu var ki 7800 XT çok daha F/P bir kart şu anda 4070 S'e göre.
O fiyatlara düştüğünden haberim yoktu baya iyi fiyat bence 27k. 7800 XT özellikle harika bir kart sadece oyun oynayacaksan bence şuanda piyasada daha F/p bir kart yok nasıl oluyorsa bu kadar talebe ve ekonomiye rağmen fiyatı sabit kalıyor kartın. 20k bandında bulunabiliyor şuan ki o kartın gücü için bedava sayılır bu fiyat.5070'in 27kya kadar gerilemesi bayağı şaşırttı, beyazı 27-28'e bulunabiliyor, 7800 XT de tam bir 2K F/P kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.