Elektronik PALIT RTX 4070 Ti SUPER JetStream OC 33.580 TL

Lyzard

Hectopat
Daha fazla  
Vade farksız taksitli olsaydı mantıklı olurdu ama bu fiyata peşin alınmaz bence. Zaten bu fiyatlara peşin alabiliyorsanız aşağıya atacağım kartı alın, 2 bin TL bir fark var ama ben bu farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum.
Not: Paylaştığım linkte 12 gb 4070ti yazıyor ama linke tıklayınca 16 gb Super modeline atıyor.

Vade farksız taksitli olsaydı mantıklı olurdu ama bu fiyata peşin alınmaz bence. Zaten bu fiyatlara peşin alabiliyorsanız aşağıya atacağım kartı alın, 2 bin TL bir fark var ama ben bu farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum.
Not: Paylaştığım linkte 12 gb 4070ti yazıyor ama linke tıklayınca 16 gb Super modeline atıyor.
Nedenini de aciklayabilir misiniz? Okudugum hicbir incelemede Galax’in daha ustun oldugunu gormedim de.

2 tane yanar döner fana ve logoya 2000 TL fazladan verilmez. Teknik açıdan zaten bir fark yok, soğutucu blok yapıları da birbirine çok benzer bu yüzden muhtemelen soğutma performansları da çok yakındır haliyle sadece çoluk çombalak işi RGB için 2000 TL fazladan vermeye değmez.

Gerek yok 2k fazladan vermeye, sonuç olarak ikiside aynı kart sadece marka farklı.

Maalesef güzel fiyat bu. Yurt dışında yarım asgari ücret etmeyen ekran kartına iki asgari ücret vermenin fırsat olduğu ekonomiye sebep olanlara yazıklar olsun, ne diyeyim.

Palit en iyi karttır çok iyi karttır demek iddialı olur ama üzmez. Benim bildiğim kadarıyla Gainward'dan veya Galax'tan falan daha kötü değil. Bu bantta knowhow'ıyla performans ve soğutma açısından fark yaratan bir tek PNY'nin XLR8 serisi var ama o da bizde henüz satışa girmedi maalesef.

Ödeme seçeneklerine baktım da, evet vade farksız taksit yok ama Axess kredi kartınız varsa 7 taksit yapabiliyorsunuz. Bu seçenekle alırsanız toplamda cebinizden %6 daha fazla para çıkıyor, 7 aylık TL borçlanacağınızı düşünürsek %6 hiçbir şey. 7 ay sonra dolar 45 lira falan olacağı için büyük ihtimalle son iki taksit bedavaya gelecektir. Almayı düşünen olursa müsait bir kartı varsa bunu tercih edebilir.

Sonuç olarak ben PNY XLR8'i de bir görmek istiyorum, onu bekleyeceğim. Ama o gelene kadar sanırım bizim merkez bankası kararıyla kredi kartına taksit olayında ciddi sıkılaşmaya gidilecek ve bu "fırsatları" mumla arayacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı