RTX 5060 Ti için INNO3D vs Palit

ResistibLeSpY

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 5060 Ti 16 GB ekran kartı alacağım. INNO3D 2 fanlı OC versiyon var. Bir de Palit Infinity 3 fanlı OC olmayan versiyon var. Hangisini tercih etmeliyim? OC versiyon olduğu için INNO3D almak istiyorum ancak 2 fanlı ve OC versiyon olduğu için ısınmasından korkuyorum. Palit ise 3 fanlı ama onda OC yok. Kararsız kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Aşırı FPS farkı olmaz 1 en fazla 2. Ben daha yeni Infinity 3 aldım kasa gelince sistemi toplayacağım.

Oc sende yapabilirsin. Kartı aldıktan sonra msi afterburner üzerinden 50mhz artır al sana fabrika çıkışı overclock. Aynı şey zaten. Nvidia app'den Overclock seçeneğini seçtiğinde 100mhz civarı boostluyordu en son. İnno3d'nin yaptığı fabrika çıkışı 40-50mhz daha yüksek bir değer girmesi. Ekstra bir şey yok yani. Pazarlama amaçlı yapılıyor. Görüldüğü üzere de işe yarıyor.

Ben sıcaklık değeri olarak soruyordum ne kadar fark olur diye.

İki modelde birbirine yakın. Belki fan devirleri farklıdır ama o konuda emin değilim. Ben markadan ve 3 fanlı olmasından dolayı Palit'i tercih ettim. Kasam büyük olduğu için 2 fanlı çok küçük kalıyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı