Palit RTX3070 vs Gigabyte RTX3070

Kratosmanos

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2019
Mesajlar
1.219
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Malatya
Arkadaşım Ryzen 7 3700X, tabanlı bir sistem toplamak istiyor. Şu an piyasada Palit modeli ve Gigabyte modeli mevcut. Arada 1000 TL fark var. Arkadaşım biraz marka meraklısı ama ben ne dersem onu yapacakmış. Ben de sizlere sorayım dedim. Ben olsam Palit modelini tercih ederdim çünkü köklü bir marka ve internetteki oyun testlerinde sıcaklık değerleri gayet iyi ama MSI, Gigabyte, ASUS gibi şeyler yazması arkadaşımı sanırım tatmin ediyor emin değilim. Diğer modellerin de piyasaya tam olarak çıkmasını mı beklemeliyiz? Yoksa bu fiyatlar daha çok artacak mı? Çünkü daha 2 gün önce RTX 3070 Palit 6999 TL etiket fiyatıyla satıştayken şu an 7.200 civarlarına gelmiş durumda. Sizlere sorum hangi model tercih edilmeli ve neden?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Palit'i alacaksa izlesin arkadaş. Soğutması gayet iyi. Palit seçerdim ben. Nedeni ise; soğutması ve performansı gayet yeterli ve fiyatı en son baktığımda diğerlerinden daha uygundu.
 
Hangisi daha ucuz? Palit derim ben. Tabi 1000 TL daha pahalı olan Palit değilse. Asus ROG alınabiliyorsa zaten Gigabyte veya düz Gigabyte alınmaz. :)
 
Bence Palit gayet yeterli ve ayrıca ASUS MSI gibi köklü bir firma sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum Palit alınabilir.
 

Geri
Yukarı