Evet, ekran kartının kutusunun içinden bir tane RGB kablosu çıktı. Kutudan çıkan kabloyu ekran kartının sitesindeki kurulum kılavuzundaki talimatları okuyarak ve kurulum videosunu izleyerek aynı şekilde yaptım.
Görseldeki kablonun a yazan UC'unu ekran kartına, b yazan UC'unu ise anakarttaki JRAINBOW2 girişine taktım diğer C yazan uç boşta kaldı.
Hocam ekran kartı dışındaki tüm RGB aydınlatmalar çalışıyor. Evet kablolamayı sitesindeki kurulum kılavuzundaki talimatlara göre hatta videosunu izleyip aynısını yaptım.
Kablolamayı birden çok kez kontrol etmeme rağmen ekran kartının RGB aydınlatması çalışmıyor. Sıvı soğutmanın RGB aydınlatması fotoğrafta ışık yüzünden belli olmamış yoksa sorunsuz çalışıyor.
Ahahahahaha gece 2 de kafam doluydu, öylesine yazmışım. Şimdi baktım çok kızan var Gerçeği söylemek gerekirse, Palit kötü bir marka değil, ama iyi bir marka olduğunu tartışılır.
4500 TL'ye ASUS ekran kartı var, fakat bir üstünde 3750 TL'ye Palit var. Neden ortalama olarak diğer kartlara göre 700-800 TL daha ucuz sizce? Çünkü ucuz mal kullanıyor. Kötü değil, ama +0250 O.C gibi şeylere ASUS kadar dayanacak güçlü bir soğutmaya sahip değil.
Evet, Turbox gibi kartları almaktansa, Palit, Galax gibi markalar tercih edilebilir. Bütçe aşılması gibi durumlarda da tercih edilebilir. Fakat aynı fiyat bandında MSI, ASUS, Gigabyte gibi markalar bulunursa alınmaz. Fakat sırf, MSI diye 1000 TL fazladan verilmez Palit dururken. Demek istediğim bu yönde. Umarım anlaşılmıştır.