Elektronik Palit RTX4070 Dual 12GB 192Bit GDDR6X Ekran Kartı 15.998,97 TL

Bu fiyatlar gerçekten iyi mi yoksa benim fiyat algım bozulduğu için bana mı öyle geliyor?
Bu madencilik zamanı algılarımızla fena oynadıkları için ne nedir bilemedik. Hala bazı tuhaf satıcılarımız RTX 2060'lara saçma sapan fiyatlar çekebiliyorlar...

15.385 TL'ye ASUS Dual, MSI Ventus 3X, Gigabyte Windforce 3X modelleri Newegg de var nasıl aynı olabilir?

Mithat Hocam konusunu açmıştı. 3 fandan ziyade soğutmaya bakmak lazım.

ASUS diye iyi sanıyor millet. Bir ara ASUS diye 16 serisi kartların Tuf serisini alanlar veya 2060'ın Gigabyte modellerini alanlar sıcaklıktan yakınıyordu diye hatırlıyorum. Marka her şey değil.

ASUS diye iyi sanıyor millet. Bir ara ASUS diye 16 serisi kartların Tuf serisini alanlar veya 2060'ın Gigabyte modellerini alanlar sıcaklıktan yakınıyordu diye hatırlıyorum. Marka her şey değil.
Evo serisiyle düzelttiler. TUF'lar berbattı 16 ve 2060 serisinde normalde, doğru hatırlıyorsunuz. Bence şu karta 15 verilmez, alternatif olmadığı için ucuz görülüyor ama değil. Bütçesi maksimum 16-17'ye kadar çıkan sıfır almak istiyorsa tek alternatif evet. 20'ye kadar çıkıyorsa 7900 XT ve 4070 Ti daha mantıklı. Hoş onlar da pahalı ama yapacak bir şey yok, ekonomi malum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı