Palit Thunder Master nedir?

Legios

Kilopat
Daha fazla  
Palit GT 1030 ekran kartı aldım ve driver kurdum. Driverın yanında Thunder Master isimli overclock programı geldi. İnternette bu program ile ilgili düzgün bir bilgi, kılavuz ya da anlatım bulamadım. Ne olduğu, nasıl ve hangi ayarlarda kullanılması gerektiği ile ilgili bilginiz varsa yazmanızı rica ediyorum.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Palit GT 1030 ekran kartı aldım ve driver kurdum. Driverın yanında Thunder Master isimli overclock programı geldi. İnternette bu program ile ilgili düzgün bir bilgi, kılavuz ya da anlatım bulamadım. Ne olduğu, nasıl ve hangi ayarlarda kullanılması gerektiği ile ilgili bilginiz varsa yazmanızı rica ediyorum.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Msi Afterburner gibi bir program.
Overclock ve fan hızı kontrol, ısı değerlerini görme gibi işlere yarıyor.
Hayırlı olsun kartınız.
Bir sorum olacak bende o kartı almayı düşünüyorum, ses sorunu var mı ?
Bir de zahmet olmazsa ThunderMaster' dan fan hızı ayarlanıyor mu, bakar mısınız ?
Bu Videoyu izle, İngilizce ancak basit dilli;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Msi Afterburner gibi bir program.
Overclock ve fan hızı kontrol, ısı değerlerini görme gibi işlere yarıyor.
Hayırlı olsun kartınız.
Bir sorum olacak bende o kartı almayı düşünüyorum, ses sorunu var mı ?
Bir de zahmet olmazsa ThunderMaster' dan fan hızı ayarlanıyor mu, bakar mısınız ?
Bu Videoyu izle, İngilizce ancak basit dilli;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu takip etmediğim için çok özür dilerim öncelikle sorularını tek tek cevaplayacağım umarım hala yardımı olur.
Kartta bir ses sorunu yok ama Thunder Master'dan fan hızını yükseltince doğal olarak fan sesi dışarıya çok çıkıyor. Kulaklık kullanan biri olarak kulaklığın arkasından bu sesi duymuyorum bile. Teşekkürler cevabınız için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı