Palit vs MSI RTX 4080

Köylüler kısmında sanırım haklısınız.Birisi nvidia fanboylugu yapıp Rx6700 almak yerine 3050 alan eleman.İletisimimi kesmek istiyorum .

Kes tabii ki. Seneye de gider "Unlost FPS artırma" videosu izlerler bir şey yok. Firmaların en sevdiği keriz tipi tüketiciler.

Hocam biz galiba aynı kişiyiz :D 2016’da bende ilk sistemimi z170a gaming pro carbonda topladım :D onun dışında pc benim için biraz zevk meselesi ve işim. Bana en arıza yaşatmayacak, kurcalamak istediğimde koyvermeyecek parça seçmek istiyorum. MSI bugüne kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı. Fakat bırakmayacağı da kesin değil tabikii.
😄 hocam bana da bir sıkıntı çıkartmadı. Soğuk kış gününde kasayı arabada unuttum sonra acil lazım oldu bilgisayar arabadan eve çıkarttım nemli olduğunu o an uzun yoldan geldiğim için akıl edemedim ve güç verince anakart ve işlemci yandı. RAM'leri satıp AM5'e geçtim işte 1-2 ay kadar önce. Şimdi de PSU vs. yettiği için 4070 ile 2K monitör kombolayacağım ve bir 2016'daki gibi uzun süre daha takılırız artık DLSS gibi baba bir teknoloji ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı