Palm grip fare önerisi

Bütçe
2000

schelter

Decapat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
382
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Razer DeathAdder V2 kullanmaktayım.

Glorious Model I Gaming Mouse - Mat Beyaz GLO-MS-I-MW bu ürüne geçiş sağlasam nasıldır?
Ürün hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
 
Razer DeathAdder V2 kullanmaktayım.

Glorious Model I Gaming Mouse - Mat Beyaz GLO-MS-I-MW bu ürüne geçiş sağlasam nasıldır?
Ürün hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Deathadder V2 'den Basilisk V2'ye geçmiştim. Geçme sebabim daha ergonomik olması ve daha fazla tuşa sahip olması. Öneririm:
 
Bütçeniz 2.000 ise az daha koyup, Lamzu atlantis alabilirsiniz.

 
Bütçeniz 2.000 ise az daha koyup, Lamzu atlantis alabilirsiniz.


Logitech G PRO superlight ile karşılaştırsan hangisi daha iyi.
 
DeathAdder v2'den Basilisk v2'ye geçmiştim. Geçme sebabim daha ergonomik olması ve daha fazla tuşa sahip olması. Öneririm:

Görüntü olarak hoş durmuyor ya büyük duruyor.

Lamzu çok daha iyi, superlight şu anki parasıyla alınmaz.

Lamzu'yu kimsede görmedim ilk defa duyuyorum. Var mı kullanan tanındık kişiler.
 
Görüntü olarak hoş durmuyor ya büyük duruyor.



Lamzu'yu kimsede görmedim ilk defa duyuyorum. Var mı kullanan tanındık kişiler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Var tabi ki, Lamzu çok daha iyi bir mouse.
 
Lamzu mükemmel bir mouse, yukarıda attığınız model i'ye falan sakın bakmayın, onlar daha çok wow gibi oyunlar veya günlük işler, minecraft için (sanırım) giden mouselar. ayrıca ağır olurlar, hızlı tepki vermenizi engellerler, sağ sola hızlıca hareket ettiremeyebilirsiniz. gpx fiyatı yüzünden asla alınmaz, lamzu da tam olarak palm tutuş değil claw tutuş bir mouse ancak çok rahattır. gpx'ten hayli hayli iyidir. eliniz küçük veya orta boysa palm da olur ama genelde palm mouselar ergonomik mouselardır. (yukarıdaki model I gibi evet ama o fazla ağır, model D wireless, deathadder serileri vs. ergo ve palm için ideal mouselardır...) bunlara ek ninjutso katana palm için uygun olacaktır ancak kişisel olarak bana pek uymamıştı ve fiyatı eski olmasına rağmen gereksiz pahalı.
 
Lamzu mükemmel bir mouse, yukarıda attığınız model I'ye falan sakın bakmayın, onlar daha çok WoW gibi oyunlar veya günlük işler, Minecraft için (sanırım) giden fareler. Ayrıca ağır olurlar, hızlı tepki vermenizi engellerler, sağ sola hızlıca hareket ettiremeyebilirsiniz. Gpx fiyatı yüzünden asla alınmaz, Lamzu da tam olarak palm tutuş değil claw tutuş bir mouse ancak çok rahattır. Gpx'ten hayli hayli iyidir. Eliniz küçük veya orta boysa palm da olur ama genelde palm fareler ergonomik mouselardır. (yukarıdaki model I gibi evet ama o fazla ağır, model D Wireless, DeathAdder serileri vs. ergo ve palm için ideal mouselardır...) Bunlara ek Ninjutso katana palm için uygun olacaktır ancak kişisel olarak bana pek uymamıştı ve fiyatı eski olmasına rağmen gereksiz pahalı.

Valorant, LoL, ve hikaye bazlı birkaç oyun oynuyorum.
Tam olarak elime uyacak bir mouse istiyorum elim normalden bir tık büyük palm tutuyorum. En uyacak mouse nedir?
 
fps oyunlarda katana ile memnundum ama LoL'de çok ağır gelmişti arkadaki geniş kıvrımları. sağ sola hızlıca hareket ettirmeyi seviyorum mouseu ve katana buna uygun değildi. model d wireless'sa her oyunda çok rahattı açıkçası ama ben 900e almıştım şu an 1300 olmuş o da çok gibi (sarı sitede lamzu atlantis vs 1600 zaten birkaç günlük). RGB istiyorsanız açamazsınız şarj da çok çabuk biter. tüm bu mouselar yerine palm zorlamayıp lamzu falan tercih ederdim yerinizde olsam sanırım ama illlaha palm olacaksa katana çok beğeniliyor genelde ya da daha uygun fiyatlı olarak model d wireless olabilir
 

Geri
Yukarı