abadestliveled
Hectopat
Başlıkta görüldüğü gibi. Kuzenim için soruyorum, palm grip kullanıyor fareyi kendisi. Bütçe 1500 TL başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.

Başlıkta görüldüğü gibi. Kuzenim için soruyorum, palm grip kullanıyor fareyi kendisi. Bütçe 1500 TL başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
Attack Shark X3 biraz daha herkese uygun şekli var palm ve claw için kullanırsın G305 ise palm için cokta uygun değil hele elin büyükse hiç uygun değil Attack shark x3 alınmaz , G305 ise eskidi yeni g309 cıktı nasıl o bilmiyorumBaşlıkta görüldüğü gibi. Kuzenim için soruyorum, palm grip kullanıyor fareyi kendisi. Bütçe 1500 TL başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
18 cm'e 9,5 cm. Kronik derken ne sıkıntısı var acaba?İkisi de kronik. Kablolu almazsa başı ağrır.
Bütçe ne kadar çıkar? El boyutu nedir?(ölçü olarak)
18 cm'e 9,5 CM. Kronik derken ne sıkıntısı var acaba?
1800'e kadar çıkarmış.G305 çift tıklama, X3 takılma, kopma, scrool. Bütçe çıkar mı?

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
ASUS Promotion
promotion.asus.com
Yanımda o kadar para yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.