Palm grip için mouse önerisi

Bütçe
max 2500

ByHardLife

Hectopat
Daha fazla  
Fantech Helios II XD3v3, MCHOSE A5 Ultra, ATK Dragonfly A9 Plus ve RK M3 bu fareler ilgimi çekti. Önereceğiniz başka bir mouse veya bunlar arasındaki en iyisi hangisidir? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Teknik açıdan bakmak yerine elinize en çok oturacagini düşündüğünüz mouse'u tercih edin. Ayrica RK M3 daha çok claw için uygun palmda rahat edeceğinizi düşünmüyorum.

Fantech Helios II XD3v3, MCHOSE A5 Ultra, ATK Dragonfly A9 Plus ve RK M3 bu fareler ilgimi çekti. Önereceğiniz başka bir mouse veya bunlar arasındaki en iyisi hangisidir? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Aralarından mchose A5 ultra seçerim bütçe çıkarsan 200 daha mchose L7 ultra var

https://gank.com.tr/scyrox 2700'e çıkarsan Scyrox al.
Onun haricinde 2K ya A5 Ultra tercih edebilirsin.

Hocam attığınız linkteki ürün 3K 2700'e Scyrox mu daha iyi L7 Ultra mı?

Teknik açıdan bakmak yerine elinize en çok oturacagini düşündüğünüz fareyi tercih edin. Ayrica rk M3 daha çok claw için uygun palmda rahat edeceğinizi düşünmüyorum.

Elim 18 cm sizce hangisi elime daha iyi oturur?

Teknik açıdan bakmak yerine elinize en çok oturacagini düşündüğünüz fareyi tercih edin. Ayrica rk M3 daha çok claw için uygun palmda rahat edeceğinizi düşünmüyorum.

Hocam attığınız linkteki ürün 3K 2700'e Scyrox mu daha iyi L7 Ultra mı?

L7 ultra daha iyi ama tam palm ile uyumlu değil diye biliyorum

L7 ultra alırım ben yerinde olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…