Palm grip için mouse önerisi

Bütçe
max 2500
Ben baya inceledim YouTuberlar beğenmemiş
Ben de baya inceledim hepsi beğenmiş. İlginç. Alırken çok araştırdım baktım skatez kötü diyen olsa takılırdım aslında. Yani ben hiçbir problem yaşamadım ama yani çok talarsan da wraith’de 200 lira skatez satılıyor ama hiç sanmam yaşıyacağını.

Ben de baya inceledim hepsi beğenmiş. İlginç. Alırken çok araştırdım baktım skatez kötü diyen olsa takılırdım aslında. Yani ben hiçbir problem yaşamadım ama yani çok talarsan da wraith’de 200 lira skatez satılıyor ama hiç sanmam yaşıyacağını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallaha bu videoyu da izlemiştim aslında ama görmemişim demek ki. Şahsen kendi deneyimlerimden söylersem ama bence gayet iyi. Değiştirme ihtiyacı hiç duymadım. Önceden model o. Kullandım. Bence çok başarılı. Sürtme sorunu hiç yaşamadım mesela.

Vallaha bu videoyu da izlemiştim aslında ama görmemişim demek ki. Şahsen kendi deneyimlerimden söylersem ama bence gayet iyi. Değiştirme ihtiyacı hiç duymadım. Önceden model o. Kullandım. Bence çok başarılı. Sürtme sorunu hiç yaşamadım mesela.
Bence alınmaması için hiçbir sebep değil çünkü fare çok kaliteli cidden.

Bence alınmaması için hiçbir sebep değil çünkü fare çok kaliteli cidden.
Zaten fareyi skatez için almıyorsun beğenmezsen de 300 TL verip alırsın

Zaten fareyi skatez için almıyorsun beğenmezsen de 300 TL verip alırsın
Şimdi aslında merak ettim belki de hiç bilmediğimden çok iyi diyorum ama ihtiyaç hissetmediysem çok da gerek yok bence 😅

Şimdi aslında merak ettim belki de hiç bilmediğimden çok iyi diyorum ama ihtiyaç hissetmediysem çok da gerek yok bence 😅
Mouse skatezi mousepad'e göre değişir. Mesela cam mousepad de daha iyi Kayar kumaşda yavaş

Klasse Gear 90x40 kullanıyorum vallahi.

Bende Razer sphex V3 var mat mouse pad. Bende yakında alacağım ama hangisini alsam bilmiyorum henüz MCHOSE L7 ultranın TR incelemesi yok o yüzden kararsızım.

Bende Razer sphex V3 var mat mouse pad. Bende yakında alacağım ama hangisini alsam bilmiyorum henüz MCHOSE L7 ultranın TR incelemesi yok o yüzden kararsızım.
Scyrox v8 kullanıyorum. Çok hafif ve malzemesi kaliteli. Gıcırdama yol. Omrom optik switchler harika. Şarjı da gidiyor takma sen diyenler. 4k-8k delisi değilsen tabi. 1k fazlasıyla yeterli. 1k’da 4 günde bir şarja takıyorum be 20 dakikada fulleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı