B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #31 @General5306 @Sanctum72 hocam Scyrox V6 düşünüyorum ama bu fiyata benzer donanımda malzeme kalitesi ve bataryası daha iyi mouse öneriniz var mı?
@General5306 @Sanctum72 hocam Scyrox V6 düşünüyorum ama bu fiyata benzer donanımda malzeme kalitesi ve bataryası daha iyi mouse öneriniz var mı?
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #32 ByHardLife dedi: @General5306 @Sanctum72 hocam Scyrox V6 düşünüyorum ama bu fiyata benzer donanımda malzeme kalitesi ve bataryası daha iyi mouse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata yok. Sonrakisi 3500tlye ogm pro v2 var.
ByHardLife dedi: @General5306 @Sanctum72 hocam Scyrox V6 düşünüyorum ama bu fiyata benzer donanımda malzeme kalitesi ve bataryası daha iyi mouse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata yok. Sonrakisi 3500tlye ogm pro v2 var.
B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #33 Sanctum72 dedi: Bu fiyata yok. Sonrakisi 3500TL'ye ogm Pro V2 var. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Scyrox v6'daki esneme ciddi bir sıkıntı mı? Fantech Helios II Pro s XD3V3 bunun malzeme kalitesi daha mı iyidir.
Sanctum72 dedi: Bu fiyata yok. Sonrakisi 3500TL'ye ogm Pro V2 var. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Scyrox v6'daki esneme ciddi bir sıkıntı mı? Fantech Helios II Pro s XD3V3 bunun malzeme kalitesi daha mı iyidir.
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #34 ByHardLife dedi: Hocam peki Scyrox v6'daki esneme ciddi bir sıkıntı mı? Fantech Helios II Pro s XD3V3 bunun malzeme kalitesi daha mı iyidir. Genişletmek için tıkla... Esneme sorunu yaşayan daha önce kimseden duymadım. Bayadır scyrox v8 kullanıyorum, nasıl aldıysam öyle.
ByHardLife dedi: Hocam peki Scyrox v6'daki esneme ciddi bir sıkıntı mı? Fantech Helios II Pro s XD3V3 bunun malzeme kalitesi daha mı iyidir. Genişletmek için tıkla... Esneme sorunu yaşayan daha önce kimseden duymadım. Bayadır scyrox v8 kullanıyorum, nasıl aldıysam öyle.
B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #35 Sanctum72 dedi: Esneme sorunu yaşayan daha önce kimseden duymadım. Bayağıdır Scyrox V8 kullanıyorum, nasıl aldıysam öyle. Genişletmek için tıkla... @ErenKalkan bi konuda hafif esnediğin biraz da gıcırdadığını belirtmiş.
Sanctum72 dedi: Esneme sorunu yaşayan daha önce kimseden duymadım. Bayağıdır Scyrox V8 kullanıyorum, nasıl aldıysam öyle. Genişletmek için tıkla... @ErenKalkan bi konuda hafif esnediğin biraz da gıcırdadığını belirtmiş.
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #36 ByHardLife dedi: @ErenKalkan bi konuda hafif esnediğin biraz da gıcırdadığını belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Valla benimki ne gıcırdıyor ne esniyor. Elim deli terler. Hava hep 30 derece. Fareyi de kaç kere klavyeye geçirdim. Hiçbir şey olmadı.
ByHardLife dedi: @ErenKalkan bi konuda hafif esnediğin biraz da gıcırdadığını belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Valla benimki ne gıcırdıyor ne esniyor. Elim deli terler. Hava hep 30 derece. Fareyi de kaç kere klavyeye geçirdim. Hiçbir şey olmadı.
B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #37 Sanctum72 dedi: Vallahi benimki ne gıcırdıyor ne esniyor. Elim deli terler. Hava hep 30 derece. Fareyi de kaç kere klavyeye geçirdim. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için en yakın zaman sipariş edeceğim iyi geceler.
Sanctum72 dedi: Vallahi benimki ne gıcırdıyor ne esniyor. Elim deli terler. Hava hep 30 derece. Fareyi de kaç kere klavyeye geçirdim. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için en yakın zaman sipariş edeceğim iyi geceler.
Sanctum72 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 942 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800X3D Aorus Elite X870 Wifi Ice Arctic Liquid Freezer 280 ARGB White XPG Lancer 6000 Mhz Cl30 16x2 Ram Kioxia Exceria Pro 1Tb SSD Sapphire Pure 7800XT 16gb LianLi Lancool 207 White Rajintek Cratos 1200 Watt Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #38 ByHardLife dedi: Teşekkür ederim yardımın için en yakın zaman sipariş edeceğim iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hayırlı olsun şimdiden. Gaming genden al. Orada wraith’ten daha ucuz olması lazım.
ByHardLife dedi: Teşekkür ederim yardımın için en yakın zaman sipariş edeceğim iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hayırlı olsun şimdiden. Gaming genden al. Orada wraith’ten daha ucuz olması lazım.
B ByHardLife Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #39 Sanctum72 dedi: Ne demek hayırlı olsun şimdiden. Gaming genden al. Orada Wraith'ten daha ucuz olması lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen 100 lira daha ucuz bende oradan almayı planlıyordum tekrardan teşekkür ederim iyi sosyaller.
Sanctum72 dedi: Ne demek hayırlı olsun şimdiden. Gaming genden al. Orada Wraith'ten daha ucuz olması lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen 100 lira daha ucuz bende oradan almayı planlıyordum tekrardan teşekkür ederim iyi sosyaller.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 20 Ağustos 2025 #40 Sanctum72 dedi: Vallahi benimki ne gıcırdıyor ne esniyor. Elim deli terler. Hava hep 30 derece. Fareyi de kaç kere klavyeye geçirdim. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hafif bastırınca esniyor, cok cok hafif esniyor. ByHardLife dedi: Aynen 100 lira daha ucuz bende oradan almayı planlıyordum tekrardan teşekkür ederim iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yanında skatez alın skatezleri çok kötü bence benim şu an değiştirdim stok skatezden bin katlı iyi.https://wraithesports.com/products/x-raypad-obsidian-mouse-skates Son düzenleme: 20 Ağustos 2025
Sanctum72 dedi: Vallahi benimki ne gıcırdıyor ne esniyor. Elim deli terler. Hava hep 30 derece. Fareyi de kaç kere klavyeye geçirdim. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hafif bastırınca esniyor, cok cok hafif esniyor. ByHardLife dedi: Aynen 100 lira daha ucuz bende oradan almayı planlıyordum tekrardan teşekkür ederim iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yanında skatez alın skatezleri çok kötü bence benim şu an değiştirdim stok skatezden bin katlı iyi.https://wraithesports.com/products/x-raypad-obsidian-mouse-skates