Palm grip için Razer Cobra alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Hocalarım Amazon'da kuponum ve hediye çekim var. Ayrıca Nays şu an Amazon'da inanılmaz iyi cashback veriyor. Aklımda Razer Cobra modeli var Nays ve kuponlarla 700 TL'ye alabiliyorum. Güncel fiyatı Amazon'da 1170 TL. El ölçüm 19 10 palm tutuyorum avucum değiyor fareye ama finger tip ve palm arası gibi biraz tutuşum. Şu an kullandığım mouse Rampage SMX r47. bayağı hantal büyük ağır bir mouse.

Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum, el ölçülerimiz yakın ama palm tutuşta çok rahat hissettirdiğini söyleyemem. Biraz daha palm-claw arası bi tutuş ile çok daha rahat oluyor. Bence alınır o fiyata kesinlikle öneririm.

Kullanıyorum, el ölçülerimiz yakın ama palm tutuşta çok rahat hissettirdiğini söyleyemem. Biraz daha palm-claw arası bir tutuş ile çok daha rahat oluyor. Bence alınır o fiyata kesinlikle öneririm.

Hocam bende aldıktan bir süre sonra alışırım diye düşünmüştüm şu ana kadar hep çakma çakma mouseler kullandım bu mouse bu fiyata kullanılır gibi geldi. Sizin tutuşunuz nedir hocam.

Hocalarım Amazon'da kuponum ve hediye çekim var. Ayrıca Nays şu an Amazon'da inanılmaz iyi cashback veriyor. Aklımda Razer Cobra modeli var Nays ve kuponlarla 700 TL'ye alabiliyorum. Güncel fiyatı Amazon'da 1170 TL. El ölçüm 19 10 palm tutuyorum avucum değiyor fareye ama finger tip ve palm arası gibi biraz tutuşum. Şu an kullandığım mouse Rampage SMX r47. bayağı hantal büyük ağır bir mouse.

Amazon.com.tr

@belirsizz @Adrastos hocalarım size zahmet bakar mısınız 700e alıp geçsem bir süre sonra alışırım gibi geliyor tutuş palm ve fingertip arası. Amazon'da başka elle tutulur mouse bulamadım. Elimi biraz yanlış ölçmüş olabilirim 18 9 olabilir CM'ler.

Son düzenleme:
Hocam bende aldıktan bir süre sonra alışırım diye düşünmüştüm şu ana kadar hep çakma çakma mouseler kullandım bu mouse bu fiyata kullanılır gibi geldi. Sizin tutuşunuz nedir hocam.
Dediğim gibi ben biraz daha palm-claw arası tutuyorum parmak uçlarım claw tutuş ama bilek kısmı biraz daha palm gibi. Al geç bence o fiyata çok iyi, Amazon'da olması ayrıca bir artı.

Şu an kullandığım mouse ile uzunluk genişlik karşılaştırması yaptım sadece 2 mm oynuyor aralarında direkt alıyorum.

Diyebilecek bir şeyim yok, mouse o fiyata iyi. Mağazadan deneyip alabilirsiniz aslında.

Hocam şimdiki kullandığım farenin boyutlarını inceledim arada 2mm uzunluk farkı 1.8mm genişlik farkı vardı bende sipariş ettim hemen çok fark olmaz herhalde hocam arada.

Diyebilecek bir şeyim yok, mouse o fiyata iyi. Mağazadan deneyip alabilirsiniz aslında.

Yaşadığım yerde mağaza yok hocam bende düşündüm denemeyedi büyükşehirde yaşamıyorum. Umarım mouse üzmez.

Son düzenleme:
Hocam şimdiki kullandığım farenin boyutlarını inceledim arada 2mm uzunluk farkı 1.8mm genişlik farkı vardı bende sipariş ettim hemen çok fark olmaz herhalde hocam arada.

Yaşadığım yerde mağaza yok hocam bende düşündüm denemeyedi büyükşehirde yaşamıyorum. Umarım mouse üzmez.
O kadar bir fark etkilemez muhtemelen, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı