Palm Grip kullanımı için Wireless mouse önerisi

Arkadaş delikli istemiyormuş. Yoksa Fury Z yerine iyi alternatifler var.

Delikli istemediği için zaten belki bakmak isteyebilir diyerek attım. Ayrıca Rival 650 veya model D- kadar olmasa da aydınlatmaya sahip olduğu belki tercih etmek isteyebilir diye düşündüm.

İkisinin arasında sadece Shape farkı var ya zaten

Fazla konuşulmadığı için şaşırdım açıkçası. Tasarım noktasında yaptıkları bazı tercihlerden kaynaklı olabilir belki. Diğer ergo mouselara kıyasla daha alçak bir yapısı vardı diye hatırlıyorum.
 
Son düzenleme:
Razer Basilisk V3 Pro nasıl hocam?

Güzel bir fare ama ağır o da. Eğer ağırlık senin için sorun değilse tercih edilebilir güzel bir tepe model. DAV3 Pro ile aynı sensöre sahip ki şu an dünyanın en iyi sensörü focus Pro 30k.

Ama vadettiği batarya sürelerini tam aydınlatmada veremez. Günlük kullanım sonrası veya 2-3 günde bir kullanım sonrası şarja takmanız güzel olur. Model D ile aydınlatmalar kapalı olduğu için ve şarja takmaya üşendiğim için bazen zor durumda kalabiliyorum. Aydınlatmalar ile bunu daha sık yaşamak olası bana kalırsa.
 
Deathadder v2 den anca v3 proya geçilir. 😀 Model D ile Legion M600s bakabilirsiniz. En alternatifsiz kaldığınız durumda Harpe Ace Aimlab Edition için hala geri ödeme kampanyası devam ediyor. Ninjutso Katana bakabilirsiniz.
 
Bunu alabilecek bütçeniz varsa;

Hocam aydınlatmadan dolayı tercih etmek istemiyor arkadaş bu modeli.
 
MSI gg Clutch GM41 kablosuz oyuncu mouse.

Bende uzun süredir kablosuz mouse arıyorum aklıma yatan mouse şimdilik bu isterseniz bir bakın buna da.
Hocam almayın aldırtmayın. Kablosu kötü, gecikmesi fazla, muadili olan mouse modellerine kıyasla sensörü de kötü. Kablosuz istiyorsanız DarmoShark M3 alabilirsiniz. Kablolu istiyorsanız da Deathadder V2 tercih edebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı