6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 20 Ekim 2023 #11 emre41xw dedi: Merhaba arkadaşlar. CS2 oynuyorum ve fareyi palm grip şeklinde tutuyorum. Önerdiğiniz bir mouse var mı? Genişletmek için tıkla... Elinizin boyutu büyükse Steelseries Prime, değilse ROG Keris alabilirsiniz. SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
emre41xw dedi: Merhaba arkadaşlar. CS2 oynuyorum ve fareyi palm grip şeklinde tutuyorum. Önerdiğiniz bir mouse var mı? Genişletmek için tıkla... Elinizin boyutu büyükse Steelseries Prime, değilse ROG Keris alabilirsiniz. SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com