Palm Tutuş İçin Küçük Ve Hafif Mouse Önerisi

Bütçe
2000TL-2200TL

GremoryRias

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ
Meslek
Öğrenci
Öncelikle, kablosuz olursa daha iyi olur; eğer kablosuz değilse, kablosu hafif olmalıdır. Önerilerinizi WraithEsports gibi espor ürünleri satan internet mağazalarından yapabilirsiniz. Bu arada, genelde CS2 oynayıp boş zamanlarımda kod yazmak ya da video düzenlemekle uğraşıyorum.

Öncelikle, kablosuz olursa daha iyi olur; eğer kablosuz değilse, kablosu hafif olmalıdır. Önerilerinizi wraithesports gibi espor ürünleri satan internet mağazalarından yapabilirsiniz. Bu arada, genelde CS2 oynayıp boş zamanlarımda kod yazmak ya da video düzenlemekle uğraşıyorum.

HP Omen Vector kullanıyorum sensörüde sağlam ağırlıklarını çıkartırsın kapağınıda takmazsın hafif oluyor. Sadece 6 ay sonra benim yan tuş bozuldu. Ben claw grip kullanıyorum fakat bu farede palm grip güzel oturuyor. 13 yaşındayım ama claw daha rahat gelmesine rağmen bazen palm kullanıyorum, parmaklarım tuşların ortasına gelmesi dışında tam oturuyor.

HP Omen Vector kullanıyorum sensörüde sağlam ağırlıklarını çıkartırsın kapağınıda takmazsın hafif oluyor. Sadece 6 ay sonra benim yan tuş bozuldu.
Tasarımı hoşuma gitmedi, daha sade bir şeyler arıyorum.

Öncelikle, kablosuz olursa daha iyi olur; eğer kablosuz değilse, kablosu hafif olmalıdır. Önerilerinizi WraithEsports gibi espor ürünleri satan internet mağazalarından yapabilirsiniz. Bu arada, genelde CS2 oynayıp boş zamanlarımda kod yazmak ya da video düzenlemekle uğraşıyorum.
El boyutun nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı