Palm tutuş için Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

ATK X1'den bahsediyorsunuz sanirim. Yapı kalitesi olarak pek mukemmel degil, kendimde kullandım kısa sure oncesine kadar. Yerine ATK A9 ULTRA cok daha mantikli.

Yok hocam dediğim modeli atıyorum

Yok hocam dediğim modeli atıyorum

R1'in bu butcelerde yuzune bakma. R1 Pro ve Pro Max ozellikle fiyatini hak etmiyor ve cok daha iyi bircok alternatif var.

R1'in bu butcelerde yuzune bakma. R1 Pro ve Pro Max ozellikle fiyatini hak etmiyor ve cok daha iyi bircok alternatif var.
Tiktokda çok gördüm ama bu wraithlerde aşırı fazla bozulma şikayeti var nedense bilindik markalardan almayı daha sıcak bakıyorum

TikTok'da çok gördüm ama bu Wraith'lerde aşırı fazla bozulma şikayeti var nedense bilindik markalardan almayı daha sıcak bakıyorum.

Bu markalar yurt dışında daha cok kullaniliyor. Bizim ulkemizde sponsorluklar ve reklamlar Logitech ve Razer gibi markalarin daha cok bilinmesini sagliyor. Tavsiyem benim attiklarimdan birisini alman.

Bu markalar yurt dışında daha cok kullaniliyor. Bizim ulkemizde sponsorluklar ve reklamlar Logitech ve Razer gibi markalarin daha cok bilinmesini sagliyor. Tavsiyem benim attiklarimdan birisini alman.
Hangisi indirime girerse o zaman onu alacağım 20 gün önce razer 2100 TL ye düşmüş eğer o fiyata gelirse onu alırım

ATK X1'den bahsediyorsunuz sanirim. Yapı kalitesi olarak pek mukemmel degil, kendimde kullandım kısa sure oncesine kadar. Yerine ATK A9 Ultra cok daha mantikli.

ATK A9 Pro almayı düşünüyorum şu an, Royal Kludge M3 ve Fantech Helios 2 de aklımda var hangisi tercih edilmeli? Palm fingertip arası tutuyorum ATK elime daha uygun olur gibi geldi.

ATK A9 Pro almayı düşünüyorum şu an, Royal Kludge M3 ve Fantech Helios 2 de aklımda var hangisi tercih edilmeli? Palm fingertip arası tutuyorum ATK elime daha uygun olur gibi geldi.

El boyutun nedir?

Hangisi indirime girerse o zaman onu alacağım 20 gün önce razer 2100 TL ye düşmüş eğer o fiyata gelirse onu alırım

Darmoshark M3 Pro Max daha mantikli olur yinede 2400 liraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı