Gabriel Barsch
Centipat
Kod stokları bitene kadar geçerli hocam.Ah playstation ah... Hala geçerli mi bu? Cumartesi gunu yani 27sinde bilgisayardan alayim o zaman geçerli olursa.
Kod stokları bitene kadar geçerli hocam.Ah playstation ah... Hala geçerli mi bu? Cumartesi gunu yani 27sinde bilgisayardan alayim o zaman geçerli olursa.
1) Bu linkteki oyunu yönlendirmeyle Eneba üzerinde açıp sepete ekleyin.
2) sepette aks13 kupon kodunu girin.
3) Bu linkten Palworld'ü sepete ekleyin.
4) sepetten diğer oyunu kaldırın.
5) satın alımda bu key Türkiye'de kullanılamaz uyarısı verecektir, kabul edip devam edin (ben sorun yaşamadım ama yaşarsanız keyi iade edemezsiniz, risk size ait).
6) Arjantin VPN ile keyi Microsoft Store'ya da Xbox uygulaması üzerinden etkinleştirebilirsiniz.
Kupon kodu için @UmutMelihAkyol hocama teşekkürler.
urban vpn android ve telefondan alabilirsin.Hangi VPN ile Arjantin'e bağlanacağım.
Urban VPN Android ve telefondan alabilirsin.
1. İlk urban vpn indir1 saatten fazladır uğraşıyorum PC ve telden yok etkinleştiremedim.
1. ilk Urban VPN indir.
2. tarayıcıyı aç Xbox hesabına giriş yap hesap açık kalsın seçeneğini seç yani tarayıcıyı kapatınca hesabın kapanmasın yani sonra bu linke tıkla.
Redeem Xbox Codes or Gift Cards | Xbox sonra masaüstü sitesi yap hesabın açık ve bu sayfada tarayıcıyı kapat.
3. Urban VPN Arjantin'e ayarla sonra aç.
4. tarayıcıyı aç kodu gir.
Hocam herhangi bir satın alım yaptığın bir Xbox hesabiysa etkinlestiremiyorsun diye biliyorum bende zamanında keyi aktiflestirememistim hep farklı bir ülkede alındı hatasi alıyordum senin gibi en son yeni hesap açıp orda kullanmıştım keyleriDediğini tek tek yaptım PC de ancak işe yaramadı. This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Hatasını tekrar aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.