Tek başına sarmaz. Arkadaş oyunu.
Ne tarz seviyorsun hocam.Öneriniz var mı peki
Ne tarz seviyorsun hocam.
Tales of Maj'Eyal, Monster Hunter Rise + Sunbreak ve Grim Dawn oyunlarına bakabilirsin. Fiyatları baya uygundur.Bilmiyorum da, hikayeli ve Single oynayıp bir daha girmeyeceğim oyunlara 20 30 dolar vermeyi istemiyorum. Saatlerce oynatacak ve tekrara sarmayacak bir şey istiyorum daha çok.
Tales of maj'eyal, Monster Hunter Rise + sunbreak ve grim dawn oyunlarına bakabilirsin. Fiyatları bayağı uygundur.
Genel olarak Monster Hunter serisi yüzlerce saat rahat götürür. DLC'siz oyunu alma çünkü tüm olay DLC'lerde yatıyor. Ana oyunları o kadar da uzun sürmüyor.Grim dawn bayağı ucuzmuş. Direkt alıyorum. Monster Hunter Rise de bakmıştım Dost Kayaoğlu vs ancak karar verememiştim. Tekrara sarar mı sıkar mı? Kaç saat oynatır?
Hayatta kalmalı, silahlı Pokemon oyunu çok güzel duruyor, oldukça çeşitli ama motive edebilecek belli bir hikayesi olmadığı için bir süre sonra sıkılmana sebep olabilir. Grounded, subnatica ve The Forest gibi hikayeyi ve keşif hissini motivasyon olarak kullansa rahat 100 saat oynatabilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.