Palworld almak için tam sürüm beklenmeli mi?

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Palworld oyununu çok duydum. Biraz da inceledim. Oyun gayet güzel fakat benim için en büyük sorunu Türkçe olmaması. Bu yüzden hem bir ihtimal Türkçe dil desteği gelir umuduyla hem de tam sürüm olması umuduyla beklenir mi? Bir de şu an erken erişim olması, oyunun sadece bir noktasına kadar oynayabildiğimizi mi gösteriyor? Şu anki halinden farkı ne olur yani tam sürüm çıktığında?

Alınır bence. Microsoft Store da uygun fiyattan satılıyor oyun. Türkçe olmaması bir sıkıntı değil çünkü Türkçe yaması var. Online oynarken de Türkçe yama kullanabiliyorsunuz hatta. Oyunu bir yere kadar değil istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz. Erken erişim demek oyun daha geliştirilecek ve yeni özellikler geleceğim demek. İleride daha çeşitli yaratıklar, farklı boşa fightları daha değişik mekanikler eklenebilir oyuna.

Valheim’dan uzun sürer gibi malum Pokemon mekaniği var. Valheim sıradan bir Survival’dı.
Sanmam hocam 3-5 hafta yayıncılar videolarını çeker sonra unutulur.Yine oynayan kitlesi kalır ama herkesin aratma listesinde ilk sıralarda olan bir oyun olmaz tahminen.Her oyun çıktığında öyle oluyor sanıyorsun yıllarca oynanacak ama bi vakit sonra oynayanı kalmıyor pokemon olması çok kurtarmaz onu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı