Palworld dedicated server nasıl kurulur?

REVENQUEL

Kilopat
Yer
Kuşadası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, birkaç kişi Palworld oynuyoruz ama oyunu PvE oynarken maksimum 4 kişi girebiliyoruz. Dedicated server kurmayı denedik ama beceremedik. Oyunu oynayıp da yapabileniniz varsa yardımcı olabilir mi?

+1 +1 +1 bende aynı şeyden muzdaribim

böyle bir şey buldum ama evin internet sağlayıcısından özel port açtırmak gerekiyor mu anlamadım. yani her halükarda ücretli bir işleme gidiyoruz sanırım. lütfen netleştirin

alıntı: Palworld'de özel sunucu: nasıl oluşturulur

WİNDOWSGSM'Yİ KULLANMA​

word-image-351095-5-800x296.jpg Ayrıca WindowsGSM aracılığıyla özel bir sunucu da oluşturabilirsiniz. Öncelikle uygulamanın kendisini yüklemeniz gerekir:

1. WindowsGSM'yi şu adresten indirin: resmi sitesi.
  2. Bilgisayarınızda sunucuları kurmak ve çalıştırmak istediğiniz konumu seçin, orada bir klasör oluşturun.
  3. Dosyayı yeni oluşturulan klasöre sürükleyin "WindowsGSM.exe".
  4. Dosyayı çalıştırın, bu ek klasörler ve dosyalar oluşturacaktır: yedeklemeler, çöp kutusu, günlükler ve diğerleri.
word-image-351095-6-800x549.jpg

Daha sonra, dünyayı barındırmak için kullanmak üzere WindowsGSM eklentisini yüklemeniz gerekecek:

1. En son eklentiyi şuradan indirin: GitHub.
  2. Tüm dosyaları çıkartın ve ardından klasörü taşıyın "Palworld.cs" "eklentiler" klasörüne.
  3. “Eklentileri Yeniden Yükle” düğmesine tıklayın veya WindowsGSM'yi yeniden başlatın.
  4. bölüme git "Sunucular", “Oyun sunucusunu yükle”ye tıklayın ve ardından "Palworld Özel Sunucusu [Palworld.cs]".

+1 +1 +1 bende aynı şeyden muzdaribim

böyle bir şey buldum ama evin internet sağlayıcısından özel port açtırmak gerekiyor mu anlamadım. yani her halükarda ücretli bir işleme gidiyoruz sanırım. lütfen netleştirin

alıntı: Palworld'de özel sunucu: nasıl oluşturulur

WİNDOWSGSM'Yİ KULLANMA​

Eki Görüntüle 2107255Ayrıca WindowsGSM aracılığıyla özel bir sunucu da oluşturabilirsiniz. Öncelikle uygulamanın kendisini yüklemeniz gerekir:

1. WindowsGSM'yi şu adresten indirin: resmi sitesi.
  2. Bilgisayarınızda sunucuları kurmak ve çalıştırmak istediğiniz konumu seçin, orada bir klasör oluşturun.
  3. Dosyayı yeni oluşturulan klasöre sürükleyin "WindowsGSM.exe".
  4. Dosyayı çalıştırın, bu ek klasörler ve dosyalar oluşturacaktır: yedeklemeler, çöp kutusu, günlükler ve diğerleri.
Eki Görüntüle 2107256

Daha sonra, dünyayı barındırmak için kullanmak üzere WindowsGSM eklentisini yüklemeniz gerekecek:

1. En son eklentiyi şuradan indirin: GitHub.
  2. Tüm dosyaları çıkartın ve ardından klasörü taşıyın "Palworld.cs" "eklentiler" klasörüne.
  3. “Eklentileri Yeniden Yükle” düğmesine tıklayın veya WindowsGSM'yi yeniden başlatın.
  4. bölüme git "Sunucular", “Oyun sunucusunu yükle”ye tıklayın ve ardından "Palworld Özel Sunucusu [Palworld.cs]".
bu şekilde sunucu kurabildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı