Palworld Türkçe Yama

Gayet güzel çalışıyor elinize sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel çalışıyor elinize sağlık.
Rica ederiz, iyi oyunlar

Türkçe yama V6 olarak güncellenmiştir. V6 güncellemesi ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenip, yeni eklenen yerler çevrilerek, çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. İyi oyunlar arkadaşlar

Türkçe Yama V7 olarak güncellenmiştir. V7 güncellemesi ile oyuna gelen güncelleme (v0.2.1.0) ile uyumlu hale getirilmiş ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler yenilendi. Calypso Ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

27 Haziran Palworld güncelleme geldi. Türkçe yama çalışmıyor şu an, yamayı güncelleyebilir misin?

27 Haziran Palworld güncelleme geldi. Türkçe yama çalışmıyor şu an, yamayı güncelleyebilir misin?

Haberimiz var. Şu anda üzerinde çalışıyoruz. Teşekkürler.

Merhaba Game Pass üzerinden oyunu indirdim ve content klasorunun içine yamayı kurdum fakat oyuna girdiğimde hala ingilizceydi yardımcı olur musunuz?

hayurra

Güncelleme geldiğinden bilgim yoktu. İndirip bakarım, yeni eklenen yerler varsa hallederiz.
Hocam şuanki Spiderman steam sürümü için çalışan yama var mı, sizin yamanızı kurdum fakat siyah ekranda kaldı

Haberimiz var. Şu anda üzerinde çalışıyoruz. Teşekkürler.

Merhaba Palworld'u yeni oynama şansım oldu ama İngilizce bilmediğim için zevk alamıyorum çeviri ne durumda acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

Çeviri ne zamana güncellenir hani yamayı kuruyorum olmuyor lütfen güncelleme sırasına alır mısınız rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…