Palworld üs savunması nasıl yapılır?

249873

Kilopat
Şu an tam 30 Level olmam lazım. Tek başıma oynuyorum dungun yerlerine hiç girmedim. Sadece ana haritadaki bossları kestim. Öğrendim ki Dungun'larda sülfür varmış. Ben bayağıdır silah ve mermi yapamıyordum. Yeni yeni silah çağına geçiyorum.

Her neyse 2 adet üs kurdum. 1 tanesi ana üssüm her şeyi yapıyorum. Diğeri ise ingot üssüm. Ama son 2 gündür base savunmalarını yapamıyorum. Büyük bir ordu ile geliyorlar. Benim petler direkt yatıyor. Ne yapabilirim?

Bende yeni başladım cumartesi aldım 18-20 saat oynamışımdır o akşamdan beri :D Oyun aşırı eğlenceli, arkadaşlarla oynansa çok daha keyifli olur ama tek başına da aşırı sardı ne yalan söyleyeyim. Bana hiç öyle invade olmadı, ben 26 levelim. Acaba sen 30'sun diye mi oldu, oyuna başladığında zorluk derecesi normal değildi zor mu seçtin ya da base kurduğun yer mi çok müsait acaba invade'e ? Bana gelenler max 6-7 level 5-6 kişilik ordu geldi.

Şu an tam 30 Level olmam lazım. Tek başıma oynuyorum dungun yerlerine hiç girmedim. Sadece ana haritadaki bossları kestim. Öğrendim ki Dungun'larda sülfür varmış. Ben bayağıdır silah ve mermi yapamıyordum. Yeni yeni silah çağına geçiyorum.

Her neyse 2 adet üs kurdum. 1 tanesi ana üssüm her şeyi yapıyorum. Diğeri ise ingot üssüm. Ama son 2 gündür base savunmalarını yapamıyorum. Büyük bir ordu ile geliyorlar. Benim petler direkt yatıyor. Ne yapabilirim?

Kanka ben 23 levelim bana 30'luk adam geliyor benim pokeler hepsini indiriyor saldırıları daha güçlü pokeler kullanıyor musun benim base öyle çünkü

Kanka ben 23 levelim bana 30'luk adam geliyor benim pokeler hepsini indiriyor saldırıları daha güçlü pokeler kullanıyor musun benim base öyle çünkü
Gelen 30 lvl pokemon ordusuydu. İnsanları öldürmek kolayda pokemonlar zor oluyordu. Taş duvardan sonra sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı