Palworld vs Bannerlord

• Konuyu başlatan LaahM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 111

LaahM

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı--> Gainward RTX 2060 6GB Ghost
İşlemci--> Ryzen 5 5600 3.5 GHz
Soğutucu--> Thermalright Peerless Assassin 120 SE 120mm
RAM--> Lexar CO. (2x8) 16 GB 3200 MHz DDR4
SSD--> Western Digital Blue 1 TB PCiE 4.0
Sata-SSD--> Hikvision 512 GB SATA 3.0
Anakart--> Asus TUF B450M Plus-Gaming
Şu an Steam'de bildiğiniz üzere kış indirimi var ve cüzdanımda da 12 dolar bulunmakta. Ben ise başlıkta yazdığım 2 oyun arasında kaldım. Sizce hangisi? Başka oyun önerileriniz varsa onlara da açığım arkadaşlar.

Bannerlord bağımlılık yapıyor ya, 110 saatimi yedi 3 gün önce bitirdim kurtuldum oyundan. Boş zamanlarınızda zamanın nasıl geçtiğini anlamayayım diyorsanız Bannerlord.
Palworld, bambaşka bir oyun ve benim tarzım değil.

Bannerlord bağımlılık yapıyor ya, 110 saatimi yedi 3 gün önce bitirdim kurtuldum oyundan. Boş zamanlarınızda zamanın nasıl geçtiğini anlamayayım diyorsanız Bannerlord.
Palworld, bambaşka bir oyun ve benim tarzım değil.
Peki Bannerlord'un gereksiz detaylı olduğu hakkında bilgiler görmüştüm, bunlar doğru mu? Ayrıca multiplayerı var sanırım. O nasıl işliyor?

Peki Bannerlord'un gereksiz detaylı olduğu hakkında bilgiler görmüştüm, bunlar doğru mu?
Bu tarz bir oyun detaylı olmak zorunda bence.
Ayrıca multiplayerı var sanırım. O nasıl işliyor?
Kötü işliyor, sıkıcı. Online için almayın derim. Tek kişilik bir oyun bu. Mod vs. kurarak daha zevkli hâle getirebilirsiniz.

Peki Bannerlord'un gereksiz detaylı olduğu hakkında bilgiler görmüştüm, bunlar doğru mu? Ayrıca multiplayerı var sanırım. O nasıl işliyor?

Tam tersine daha fazla detay olması gerekiyor eksikleri var. Bu yüzden 10 tane mod yükleyip öyle oynuyoruz. Genelde modlarla kurtarıyor paçayı, ama ne olursa olsun bağımlılık yaptığı doğru.

Bu tarz bir oyun detaylı olmak zorunda bence.

Kötü işliyor, sıkıcı. Online için almayın derim. Tek kişilik bir oyun bu. Mod vs. kurarak daha zevkli hâle getirebilirsiniz.
Online için alma gibi bir hevesim yok. Yalnızca bahsettiğiniz gibi tek başıma oynayacağım.
Tam tersine daha fazla detay olması gerekiyor eksikleri var. Bu yüzden 10 tane mod yükleyip öyle oynuyoruz. Genelde modlarla kurtarıyor paçayı, ama ne olursa olsun bağımlılık yaptığı doğru.
O zaman oyunun fazla detaylı olduğunu söyleyen kişiler oyunun türüne fazla hakim olmadıklarından dolayı kaynaklanıyor olabilir.

Online için alma gibi bir hevesim yok. Yalnızca bahsettiğiniz gibi tek başıma oynayacağım.

O zaman oyunun fazla detaylı olduğunu söyleyen kişiler oyunun türüne fazla hakim olmadıklarından dolayı kaynaklanıyor olabilir.

Bence de. Bu arada Online'si offline kadar sarmıyor.

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Bannerlord satın aldım. Umarım kendisiyle bir sorun yaşamam 🙃.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı