Palworld'de pal nasıl geliştirilmeli?

Daha fazla  
Oyunda pasif skiller var. Diyelim ki 1 tane pal yakaladım ve onu lwl 2 yaptım. Daha sonra aynı paldan tekrar yakaladım ve baktım ki onun pasifleri daha iyi.

2 lwl olanı bırakıp tekrar pasifi güzel olanı mı geliştirmeye odaklanmak gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Zaten geliştirmek için özel çaba harcamanıza gerek yok. Üzerinizde dururken kendi kendine gelişiyor. Skilleri de açılıyor. Beğenmediğiniz skill olursa, skill meyvesi basarak onu değiştirebilirsiniz.

Mesela ben başlangıç için maden Buff'ı olan palları kullandım. İkişer üçer maden topluyordum. Geliştikten sonra pasif skilli saldırıya yönelik olanlardan seçip, onları kasmaya odaklandım.

Ayrıca base savunması için güçlü palların seviyesini yükseltmek de önem arz ediyor. Sizin seviyeniz arttıkça gelen saldırıların seviyesi de artıyor. Pal seviyeleri düşük kalınca baseye döndüğünüzde hepsini ölmüş olarak bulabiliyorsunuz.

Seviyeden kasıt hani makinede aynı palları birleştiriyoruz ya onu kastetmiştim hocam.

Bir pal ı 1 yıldız yapmak için 4 tane aynı pal lazım. Totalde maksimum 4. yıldıza gelene kadar 116 tane filan aynı pokemondan yakalamam lazım.

Bu yüzden tekrar tekrar uğraşmamak için en iyi statları getirene kadar yıldız basmamak mı lazım ?

Gerçi en iyi stat nasıl getirilir taktiği var mı onu da bilmiyorum. Sadece pal çifleştirirken yavrunun pasif skilleri alabileceğini okumuştum.

Seviyeden kasıt hani makinede aynı palları birleştiriyoruz ya onu kastetmiştim hocam.

Bir pal ı 1 yıldız yapmak için 4 tane aynı pal lazım. Totalde maksimum 4. yıldıza gelene kadar 116 tane filan aynı pokemondan yakalamam lazım.

Bu yüzden tekrar tekrar uğraşmamak için en iyi statları getirene kadar yıldız basmamak mı lazım ?

Gerçi en iyi stat nasıl getirilir taktiği var mı onu da bilmiyorum. Sadece pal çifleştirirken yavrunun pasif skilleri alabileceğini okumuştum.

Aynen öyle. Pasif skiller çok önemli. İyi statlı pal yakalamak şans işi. 4 yıldız yapman gereken pal ya Lucky pasifli olacak ya da zindan bossu olacak. Onların statları çok yüksek oluyor. Pasif skilleri de güzel denk gelirse süper olur. Sıradan yakaladığın bir palı 4 yıldız yapmak değmez.

Sitesi var mı peki hocam. Yani atıyorum hasar odaklı X palı veya işçi odaklı Y palı geliştireceğim diyelim. Hangi pasifleri olması lazım vb.

Passive Skills

Bu linkte bütün pasif skillerin verdiği özellikler yazıyor. Aynı zamanda sitede her türlü bilgiye erişebilirsin ama tavsiye etmem. Her şeye bakınca oyun zevki ve keşif hissi ölüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı