Evet arkadaşlar 6 aydır takip ettiğim bir smart tv. Tabi ki eskidi biraz 2013 model ama ihtiyaçlarımı karşıladığını düşünüyorum. Özellikle smart özelliklerden çok tv özellikleri önemli benim için. Kaliteli bir tv her yönüyle smart hızı da orta seviye 2013 üst seviyelerinden. Dts,mkv vb desteği var bu benim için önemli.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Diğer tercihlerim lg 47la740s veya 55la660s siz ne diyorsunuz ? Asıl size sorma nedeni bu tv'yi iyi biliyorsunuz size sormamak ayıp olur
Sizi baya yordum bu aralar. Bence televizyon bölümü daha hareketli olmalı yeterli ilgi gösterilmiyor.
Şimdiden teşekkürler. Link yukarda eğer bakmak istemiyorsanız 2799 TL .
- Panasonic Tx-l50etw60 50'' 127 Ekran 3d Smart Led Televizyon 16136011 - n11.com Tv bu.
- Panasonic TX-L50ETW60 50" 600Hz WiFi Uydu Alıcılı DLNA UsbMovie SMART 3D LED TV+ 2 Adet Gözlük - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Diğer tercihlerim lg 47la740s veya 55la660s siz ne diyorsunuz ? Asıl size sorma nedeni bu tv'yi iyi biliyorsunuz size sormamak ayıp olur
Sizi baya yordum bu aralar. Bence televizyon bölümü daha hareketli olmalı yeterli ilgi gösterilmiyor.
Şimdiden teşekkürler. Link yukarda eğer bakmak istemiyorsanız 2799 TL .
Son düzenleyen: Moderatör: