Panasonic TX-L50ETW60 sipariş edeceğim

jamenq42

Kilopat
Evet arkadaşlar 6 aydır takip ettiğim bir smart tv. Tabi ki eskidi biraz 2013 model ama ihtiyaçlarımı karşıladığını düşünüyorum. Özellikle smart özelliklerden çok tv özellikleri önemli benim için. Kaliteli bir tv her yönüyle smart hızı da orta seviye 2013 üst seviyelerinden. Dts,mkv vb desteği var bu benim için önemli.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Diğer tercihlerim lg 47la740s veya 55la660s siz ne diyorsunuz ? Asıl size sorma nedeni bu tv'yi iyi biliyorsunuz size sormamak ayıp olur :)

Sizi baya yordum bu aralar. Bence televizyon bölümü daha hareketli olmalı yeterli ilgi gösterilmiyor.

Şimdiden teşekkürler. Link yukarda eğer bakmak istemiyorsanız 2799 TL .

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama ilk çıktığı zamana göre yarı fiyatına düşmüş görünüyor. Tam seri sonu fırsatı, ben şu an eve yeni bir TV alacak olsam ve sunduğun seçenekler arasında kalsam görüntü kalitesi, yenileme hızı, ses desteği ve 47 yerine 50 inç ile daha geniş bir görüş alanı sunduğu için Panasonic'i alırdım.

Bende öyle düşünmüştüm fiyatı da çok iyi. Yardımlarınız için teşekkürler büyük ihtimal sipariş vereceğim.

Aldıktan sonra yorumlarımı değerli Technopat üyeleriyle de paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı