2K OLED monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan Shai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 200
Birisi 4k oled var demiş, 4k al 2k ya çek oyna kral elinin altında 4k olacak bide oled olacak
Baktığı modeller 3.nesil QD oled panel kullanırken bahsettiğim model 4.nesil QD oled panel kullanıyor. Yanma sorununu önlemek için Samsung 4. nesil de yine oynamayı önlemek için bazı adımlar attı. Aynı paraya yeni nesil ve 4k almak çok mantıklı bu yüzden. Tabii kullanıcının keyfi bilir, elinden zorla parasını alıp 4k 4.nesil oled alıcak değilim.
Screenshot_20250917_173414_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity_edit_392512241608287.jpg
Screenshot_20250917_173342_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity_edit_392482216570382.jpg

Ben Dell'in garantisine çok güveniyorum. Tecrübemi aktarayım size; bir gün monitöru açtığımda ekranın yarısı beyaz olmuştu. Bende monitörün içini açtım ve monitöre zarar verdim. (nedenini sorgulamayın. D) sonra Dell servisine yazdım (global) benden garanti ve fatura belgelerini istediler yolladım. Bir gün sonra adresinizi yazın diye mail attılar yeni monitör yollayacaklarmış.

Monitör geldi, bende var 2 monitör eskisini 1 hafta sonra Dell geri istedi. Başka marka olsa önce monitörü alır buna tornavida değmiş deyip geri yollardı. Dell garantide çok iyi.

Ama tabii ASUS'un daha fazla özelliği olduğu da kaçınılmaz bir gerçek.

Aynısının benzerini bir arkadaşım yaşamıştı, hatta onun elinde de 2 monitör kalınca yurt dışına 2. yani iade etmesi gereken monitörü göndermenin ücreti monitörden pahalı tutmuştu mail atıp durumu bildirdiğinde oda hediyemiz olsun demişlerdi o yüzden bende Dell'e karşı daha sıcağım aslında.

2K çekince bulanık oluyor mantıklı olmaz.

DLSS diye bir şey var. 4K da görüntüyü bozmadan FPS artırıyor. Yıllar oldu çıkalı. Kimse native çözünürlükte oynamıyor. Afmf ve smooth motion var. Max ayarlarda oynamak yerine optimize ayarlarla oynamak var.

Aynı paraya yeni nesil ve 4K diyorum bulanıklık diyorsunuz. Opsiyon sunuyor en azından. 2K monitörü 4K veya gen 3 paneli gen 4 yapamazsınız.

Birisi 4K OLED var demiş, 4K al 2K ya çek oyna kral elinin altında 4K olacak bir de OLED olacak.

Hocam benim için 1080p 24" - 2K 27" - 4K 34"dür harici gözüme bozuk geliyor.

DLSS diye bir şey var. 4K da görüntüyü bozmadan FPS artırıyor. Yıllar oldu çıkalı. Kimse native çözünürlükte oynamıyor. AFMF ve Smooth Motion var. Max ayarlarda oynamak yerine optimize ayarlarla oynamak var.

Aynı paraya yeni nesil ve 4K diyorum bulanıklık diyorsunuz. Opsiyon sunuyor en azından. 2K monitörü 4K veya gen 3 paneli gen 4 yapamazsınız.

Hocam sizin söylediğiniz ve anlatmaya çalıştığınız konu mantıklı evet ama benim için değil çünkü ben AAA oyuncusu değilim amacım netlik, akıcılık ve yüksek FPS hani 1080p OLED olsa güzel 1080P'de alırım bu fiyata.

Hocam sizin söylediğiniz ve anlatmaya çalıştığınız konu mantıklı evet ama benim için değil çünkü ben AAA oyuncusu değilim amacım netlik, akıcılık ve yüksek FPS hani
Aynı paraya daha iyisi varken daha kötüsünü önermek istemedim pardon. Sizin için en iyisi bahsettiğiniz modeller o zaman. Aw2725df alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı