Hazır virüs varken yollar boşalır, kargolar daha hızlı iş yaparlar. Bence beklemeye gerek yok, Trendyol ve Vatan'da güvenilir yerler zaten.
900-750₺ arası. Bu kulaklığı beğendim. Varsa öneriniz beklerim. Ama ekipmanlarımın çoğu Logitech olduğu için bunu tercih etmek istiyorum.Bütçe?
Ne kadara verecekseniz o kulaklığa? Bunu öneririm:900-750₺ arası. Bu kulaklığı beğendim. Varsa öneriniz beklerim. Ama ekipmanlarımın çoğu Logitech olduğu için bunu tercih etmek istiyorum.
Vatan da 629, Trendyol da 579₺. Aslında çok bir fark yok fiyatlarda Vatan'a bu konularda daha çok güveniyorum.Ne kadara verecekseniz o kulaklığa? Bunu öneririm:
Neden böyle dediniz? Aslında yorumları falan çok iyi. Hem FPS yayıncılarında da görüyorum bazen.G432'nin alınabilecek bir kulaklık olduğunu sanmıyorum. Cloud Alpha alabilirsiniz.
Fiyatını hak etmiyor. Benim önerdiğim kulaklık kat ve kat daha iyidir.Vatan da 629, Trendyol da 579₺. Aslında çok bir fark yok fiyatlarda Vatan'a bu konularda daha çok güveniyorum.
Neden böyle dediniz? Aslında yorumları falan çok iyi. Hem FPS yayıncılarında da görüyorum bazen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.