Emin misiniz? Benim sınıfımda çoğu kişi pandemi döneminde 100 karne notu aldığını söylüyor.Kimseye 100 verilmedi ki.
Emin misiniz? Benim sınıfımda çoğu kişi pandemi döneminde 100 karne notu aldığını söylüyor.Kimseye 100 verilmedi ki.
Bakın dediğim gibi pandemi döneminde beni müzik ve görsel derslerden bıraktılar. Sorumluluk sınavlarında girdim.Emin misiniz? Benim sınıfımda çoğu kişi pandemi döneminde 100 karne notu aldığını söylüyor.
Kaçıncı sınıftınız?Bakın dediğim gibi pandemi döneminde beni müzik ve görsel derslerden bıraktılar. Sorumluluk sınavlarında girdim.
9. sınıftaydım fakat pandemi başladığında 8. sınıfın ikinci dönemi okula daha gitmemiştim. 8. sınıfta da hiç bir şekilde 100 vermediler.Kaçıncı sınıftınız?
Bahsettiğim şey OBP puanıpuanınız ne kadar yüksek olursa istediğiniz yere girmeniz o kadar kolaylaşır.
Herkese 100 verilip bana 82 verildiği zaman diğerlerine bir avantaj olmuyor ama bana bir dezavantaj oluyor.Dostum herkese 5 OBP puanı eklense ne olur, herkese ekleniyor. Sıralamada bir değişiklik olmayacağı için kimse birini geçmiş olmuyor. Böylece herkese 100 verilmesi işlevsiz oluyor. İtüye ister 200 puanla gir ister 500 puanla gir. Önemli olan sıralama.
Keşke benimde sadece o kadar olsa.. Özel okul olmasına rağmen ortalamam o sene 82.Orta okulda herkese 100 verilmişti ama benim de Türkçe hocam hiç derslerine girmediğimden 80 girmişti bana![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.