Pandemide para kazanmak için öneri

Bertug Tosun

Hectopat
Daha fazla  
Pandemi dönemi olduğu için çalışamıyorum. Evde kalan kullanmadığım figürleri falan satıyorum ama alan yok. Yeni bir bilgisayar alacağım ama çalışamıyorum :(
Adobe PS ve Adobe Ae kullanmayı biliyorum, edit vs. yapabilirim.
Otellerde iş baktım ama hep dolu :(
aklıma sadece dilencilik geliyor. Başka önerileriniz var mı para kazanma konusunda?
Konu başlığını değiştirmiştim ama olmamış. Düzenleyemiyorum da kusura bakmayın :(

Youtube'dan Adobe Photoshop programlarının kullanımına bakıp öğrenebilirsin. Şuan pandemide en çok kazandıran işlerden biriside Fotoşop yapmaktır. Eğer Freelancer olmak istersen sana bionluk sitesini önerebilirim

YouTube'dan Adobe Photoshop programlarının kullanımına bakıp öğrenebilirsin. Şu an pandemide en çok kazandıran işlerden biriside fotoşop yapmaktır. Eğer freelancer olmak istersen sana bionluk sitesini önerebilirim.

Zaten yaptığım şeyler
Steam hesapları için animasyonlu artwork veya normal.
Albüm kapağı.
Göz yanılması denilen şeyler.
Wallpaper (çoğu türden yapabiliyorum)
Retro fotoğraflar yapabiliyorum.
Siyah/beyaz fotoları renkli yapabiliyorum yani daha bayağı var yaptığım şey bu yaptıklarımı insanlar ister mi bilemem.
Bir müşteri buldum sadece Steam için onun dışında bir şey yok daha :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı