C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 11 Mart 2023 #1 Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 11 Mart 2023 #2 Polise, siber suçlara.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 cosnta dedi: Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın.
cosnta dedi: Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın.
Ester Han Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 cosnta dedi: Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İnternetten egm'in sitesine ss ler ile birlikte ihbarda bulunabilirsin. Ama hiçbir sonuç alamazsın malum tr desin
cosnta dedi: Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İnternetten egm'in sitesine ss ler ile birlikte ihbarda bulunabilirsin. Ama hiçbir sonuç alamazsın malum tr desin
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.805 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2023 #5 kenanbirkan dedi: Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 yaşında bunu yapan ileride ne yapar hayal edemiyorum.
kenanbirkan dedi: Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 yaşında bunu yapan ileride ne yapar hayal edemiyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 11 Mart 2023 #6 kenanbirkan dedi: Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın. Genişletmek için tıkla... Aynen ya hevesini milleti tehdit ederek alsın. Ne hevesi bu? Magandalık mı? Kabadayılık mı?
kenanbirkan dedi: Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın. Genişletmek için tıkla... Aynen ya hevesini milleti tehdit ederek alsın. Ne hevesi bu? Magandalık mı? Kabadayılık mı?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 11 Mart 2023 #7 CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. www.cimer.gov.tr Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı www.egm.gov.tr
CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. www.cimer.gov.tr Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı www.egm.gov.tr
4 492067 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 435 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Mart 2023 #8 kenanbirkan dedi: Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın. Genişletmek için tıkla... Şaka amaçlı yazdığınıza inanmak istiyorum. Sonuçta 15 yaşında bir birey bugün başlarsa ilerde ne yapar belkim kestirebiliyorsunuzdur.
kenanbirkan dedi: Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın. Genişletmek için tıkla... Şaka amaçlı yazdığınıza inanmak istiyorum. Sonuçta 15 yaşında bir birey bugün başlarsa ilerde ne yapar belkim kestirebiliyorsunuzdur.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Mart 2023 #9 cosnta dedi: Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... CİMER'e veya Siber Suçlarla Mücadele'ye.
cosnta dedi: Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... CİMER'e veya Siber Suçlarla Mücadele'ye.
C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 11 Mart 2023 #10 Teşekkür ediyorum bu çocuğu şikayet edeceğim. konu kilitlenebilir konu kilitlenebilir