Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim?
İnternetten egm'in sitesine ss ler ile birlikte ihbarda bulunabilirsin. Ama hiçbir sonuç alamazsın malum tr desinBir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim?
Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın.
Aynen ya hevesini milleti tehdit ederek alsın. Ne hevesi bu? Magandalık mı? Kabadayılık mı?Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın.
Şaka amaçlı yazdığınıza inanmak istiyorum. Sonuçta 15 yaşında bir birey bugün başlarsa ilerde ne yapar belkim kestirebiliyorsunuzdur.Ya ne gerek var 15 yaşında çocuktur hevesini alsın.
CİMER'e veya Siber Suçlarla Mücadele'ye.Bir arkadaş ucuza panel almış sevmiyorum kendisini zaten panel kullandığına dair Discord'dan SS'ler vs aldım. Bunu nereye şikayet etmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.