Panel sorgulama gercek mi?

muhammetsc

Decapat
Bir süredir sosyal medyada denk geliyorum. Bazı yayıncılarında arada sırada ifşa edildiğini duymuştum.

Bugün Instagram üzerinden gezerken birisi kendisine gelen kötü bir yorum üzerine karşıdakinin evine bomba ihbarı yapmakla tehdit ettiğini gördüm. Gerçekten bu kadar ileri gidebiliyorlar mı? EGM'ye şikayet edebilecek kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir sosyal medyada denk geliyorum. Bazı yayıncılarında arada sırada ifşa edildiğini duymuştum.

Bugün Instagram üzerinden gezerken birisi kendisine gelen kötü bir yorum üzerine karşıdakinin evine bomba ihbarı yapmakla tehdit ettiğini gördüm. Gerçekten bu kadar ileri gidebiliyorlar mı? EGM'ye şikayet edebilecek kadar?
Maalesef yapabilirler.

Yapabildiklerini düşünüyorum. Eve canlı bomba ihbarı yapan onu da yapar. Panelciler en son bulaşmak isteyeceğim kişilerden.

Gerçek ama olmaz olaydı Bütün legal şeyleri yasaklayan devlet buna niye el atmıyor acaba? Ama şikayet etme vat heralde.

Asla yaşamak istemeyeceğim bir sürü örnek var. Böyle insanlarla uğraşarak başımı ağrıtmayı gerçekten hiç istemem. Çoluk çocuk olsa bile ellerinde güç var.
Siz böyle ellerinde güç varmış gibi konuşursanız daha da bir tarafları kabarır. Asla büyük bir zarar veremezler kimseye biraz yormaktan öte. Çoluk çocuk hepsi yüz yüze gelseniz korkudan yüzünüze bakamayacak sosyal medya aslanları hepsi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı