Panelden aracın palkası ile maksimum ne yapılabilir?

fruqoo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben geçen aylarda bir araç (marka söylemeyeyim) için fan hesabı oluşturdum ve aracında o markadan ben bunu plaka açık şekilde paylaşsam plaka ile panelden maksimum ne yapabilirler? Merakımdan soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam panelcilerden korkmayın sizin bilgileriniz sadece onların elinde değil milyonlarca kişinin elinde bir şey yapamazlar rahat olun.

Belki eski sevgilini bulamazlar ama birçok şeye ulaşırlar.

Hocam biraz daha açar mısın konuyu tam anlamadım da?

Hocam panelcilerden korkmayın sizin bilgileriniz sadece onların elinde değil milyonlarca kişinin elinde bir şey yapamazlar rahat olun.

Hocam korktuğum yok biliyorum milyonlarca kişinin bilgisi var ellerinde ama sadece merakımdan sormuştum plakam ile maximum ne yapabilirler diye.

Hocam biraz daha açar mısın konuyu tam anlamadım da?

e-Devlet'te gördüğün tüm bilgilerine ulaşabilirler ailen ve akrabalarının ev adresi telefon bilgisi eğitim durumları(detaylı notlar)sigorta girişleri vergi borcu, sağlık kurumlarından yararlandığın sistemler kullandığın tüm ilaçlar vs.

e-Devlet'te gördüğün tüm bilgilerine ulaşabilirler ailen ve akrabalarının ev adresi telefon bilgisi eğitim durumları(detaylı notlar)sigorta girişleri vergi borcu, sağlık kurumlarından yararlandığın sistemler kullandığın tüm ilaçlar vs.
Peki devlet bunun için neden birşeyler yapmıyor hocam (yani çok yapcakları birşey yok aslında) ama yinede bunun için bi şeyler yapmalılar bence*

CİMER'e mail atarak sorabilirsin benim ve milyonlarca kişinin bilgilerini neden adamakıllı saklayamıyor koruyamıyorsunuz diye sor. Devlet ve banka kurumlarının güvenlik berbat ve hiç de önlem almıyorlar sürekli bilgi sızdırıyorlar belki bilmeden belki de bilerek para karşılığı bile yapıyor olabilirler.

Her sene düzenli milyon-milyarlarca veri çaldırıyorlar önlem almıyorlar demek ki onlar çok sallamıyor bu durumu.

CİMER'e mail atarak sorabilirsin benim ve milyonlarca kişinin bilgilerini neden adamakıllı saklayamıyor koruyamıyorsunuz diye sor. Devlet ve banka kurumlarının güvenlik berbat ve hiç de önlem almıyorlar sürekli bilgi sızdırıyorlar belki bilmeden belki de bilerek para karşılığı bile yapıyor olabilirler.

Her sene düzenli milyon-milyarlarca veri çaldırıyorlar önlem almıyorlar demek ki onlar çok sallamıyor bu durumu.
Evet bende öyle düşünüyorum hocam sallamıyorlar belli ki bi kaç sene önce para ile satma mevzusu da vardı hocam yapıyor olabilirler değil yapıyorlardı maalesef

Dediğiniz yani yapacak bir şey yok eğer yapacaksan dikkat edeceksin diyorsunuz yani :)
Çok teşekkürler iyi akşamlar hocam. Yardımcı oldunuz.

Ve ayrıca sizde hocam. Teşekkürler.

Evet bende öyle düşünüyorum hocam sallamıyorlar belli ki birkaç sene önce para ile satma mevzusu da vardı hocam yapıyor olabilirler değil yapıyorlardı maalesef.

Dediğiniz yani yapacak bir şey yok eğer yapacaksan dikkat edeceksin diyorsunuz yani :)
Çok teşekkürler iyi akşamlar hocam. Yardımcı oldunuz.

Ve ayrıca sizde hocam. Teşekkürler.

Rica ederim hocam iyi günler.

Hatta şu anda insanlar kendi bilgilerini kendileri veriyor herhangi bir yere 200 TL için üye olup 200TL'ye sistemi kandırdıklarını düşünüyorlar ama halbuki bankalar binlerce liraya başkalarına vs veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı