Panelden bana ne yapabilirler?

Brky26

Centipat
Daha fazla  
Armadaşlar merhaba, konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Bana bir mesaj geldi, mesajda benim T.C. Babamın T.C. Annemin T.C. Yazıyordu ve doğum tarihim yazıyordu. Sonra da panel sitesinin adını verdi. Bu bilgilerle en fazla başıma ne gelir? Stres yapmaya gerek var mı?

Bana bir mesaj geldi, mesajda benim T.C. Babamın T.C. Annemin T.C. Yazıyordu ve doğum tarihim yazıyordu. Sonra da panel sitesinin adını verdi. Bu bilgilerle en fazla başıma ne gelir? Stres yapmaya gerek var mı?

Asiri ugrasirlarsa surekli eve siparis gelir, eve siparis gelmesi disinda ve telefona sms boom gelmesi disinda bir sorun olmuyor.

Birde bu bilgilerimi bir arkadaşıma atmislar. (Benim bilgilerimi) arkadaşım ekran fotoğrafi attı. Bana özelden atsa neyse ama arkadaşım ne alaka.

Herkese yapıyorlar artık, ergenler kendini çok başarılı bir heçkır sanıyor bunu yaptıklarında. Haha, halbuki lamer'ın teki hepsi. Engelleyin geçin bir şey olmaz.

Herkese yapıyorlar artık, ergenler kendini çok başarılı bir heçkır sanıyor bunu yaptıklarında. Haha, halbuki lamer'ın teki hepsi. Engelleyin geçin bir şey olmaz.
Çok teşekkürler hocam.

Hiçbir şey yapamazlar sizin bilgilerinizle endişelenmenize gerek yok, herkes bulabiliyor artık verilerimizi.
Çok teşekkürler hocam.

Bir bulabilsem o işi yapan kim. Başını birazda olsa belaya sokmasını isterdim açıkcası o panel atanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı