Panelden kişisel bilgiler bulunabilir mi?

Hocam mümkündür o arkadaşınızla iletişiminizi kesmenizi gerekirse gerekli birime şikayet etmenizi öneririm.

Adını soyadını bilmesi gerekiyor eğer vermediysen engelle geç hiçbir şey yapamaz eğer verdiysen velilerine söylemen gerekiyor yaşananları bende yaşadım engelledim geçtim telefon numaramı değiştirdim bana hiçbir şey yapamıyor.

Sesini nasıl bilmiyor sadece sanaldan mı tanıştınız?

isim soyisim biliyorsa tüm sülaleni tehlikeye atarsın. panele ulaşmak bu devirde çok kolaylaştı. mesajları ss al ve babana durumu açıkla.

Panelden ailenin, senin T.C. kimlik numaralarından tut ikamet ettiği adrese kadar kapı numarasına kadar bulabilir eğer isim ve soy ismine sahipse. Fakat T.C. kimlik numaralarıyla hiç birşey yapamaz. En maksimum yapabileceği eve fake sipariş, SMS Boomer denilen telefonunuza art arda gelen sms floodu olabilir. Fakat yapabilceğini sanmıyorum.

Maalesef tüm bilgilerimiz 16-17 yaşındaki çocukların elinde oyuncak olmuş durumda. Benim anlamadığım o şahısla neden hala arkadaşlık yapıyorsun? Bir de istesen sen de onun tüm bilgilerini bulabilirsin fakat hiç uğraşma, onunla tüm bağını kopar.

Bu panel mevzusunda bir gelişme varmı? Devletin açığı kapattığı panelcilerin artık bilemediği bir bilgi varmı?

Şuan herhangi bir bağımız yok, aslında uzun süredir arkadaşdık oyun oynayıp duruyorduk ekibimiz var 6-7 kişi beraber oyun oynuyorduk, sonra bazı olaylar oldu ama şuanda iletişimi kesmiş bulunmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…