Panelden kişisel bilgiler bulunabilir mi?

Bir adet arkadaşım kızdığı zaman "Panelden datalarını yayarım" veya "babanı ararım" falan diyor. Yüzüme, ismime ve yaşadığım ilçe hakkında bilgiye sahip. (Sesimi falan bilmiyor) Böyle bir şey mümkün mü?

Hocam mümkündür o arkadaşınızla iletişiminizi kesmenizi gerekirse gerekli birime şikayet etmenizi öneririm.

Bir adet arkadaşım kızdığı zaman "panelden datalarını yayarım" veya "babanı ararım" falan diyor. Yüzüme, ismime ve yaşadığım ilçe hakkında bilgiye sahip. (sesimi falan bilmiyor) böyle bir şey mümkün mü?

Adını soyadını bilmesi gerekiyor eğer vermediysen engelle geç hiçbir şey yapamaz eğer verdiysen velilerine söylemen gerekiyor yaşananları bende yaşadım engelledim geçtim telefon numaramı değiştirdim bana hiçbir şey yapamıyor.

Bir adet arkadaşım kızdığı zaman "Panelden datalarını yayarım" veya "babanı ararım" falan diyor. Yüzüme, ismime ve yaşadığım ilçe hakkında bilgiye sahip. (Sesimi falan bilmiyor) Böyle bir şey mümkün mü?
Sesini nasıl bilmiyor sadece sanaldan mı tanıştınız?

isim soyisim biliyorsa tüm sülaleni tehlikeye atarsın. panele ulaşmak bu devirde çok kolaylaştı. mesajları ss al ve babana durumu açıkla.

Panelden ailenin, senin T.C. kimlik numaralarından tut ikamet ettiği adrese kadar kapı numarasına kadar bulabilir eğer isim ve soy ismine sahipse. Fakat T.C. kimlik numaralarıyla hiç birşey yapamaz. En maksimum yapabileceği eve fake sipariş, SMS Boomer denilen telefonunuza art arda gelen sms floodu olabilir. Fakat yapabilceğini sanmıyorum.

Maalesef tüm bilgilerimiz 16-17 yaşındaki çocukların elinde oyuncak olmuş durumda. Benim anlamadığım o şahısla neden hala arkadaşlık yapıyorsun? Bir de istesen sen de onun tüm bilgilerini bulabilirsin fakat hiç uğraşma, onunla tüm bağını kopar.

Şuan herhangi bir bağımız yok, aslında uzun süredir arkadaşdık oyun oynayıp duruyorduk ekibimiz var 6-7 kişi beraber oyun oynuyorduk, sonra bazı olaylar oldu ama şuanda iletişimi kesmiş bulunmaktayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı