Panelden numara bulup arayan biri nasıl şikayet edilir?

• Konuyu başlatan riass
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.863

riass

Hectopat
Az önce bir kız aradı, kim olduğunu bilmiyorum. Boş boş konuştu, aşık olduğunu vs. söyledi. Ben de durumu anlamak için "Numaramı nereden buldun?" diye sordum, o da "Panelden sorgu çektim" dedi. Kız, zaten bütün özel bilgilerimi biliyor gibi konuştu. Yarın karakola gidip şikayette bulunacağım, özellikle bu olaylar gündemdeyken ne yapmalıyım? İlk defa karakola gideceğim, nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce bir kız aradı, kim olduğunu bilmiyorum. Boş boş konuştu, aşık olduğunu vs. söyledi. Ben de durumu anlamak için "Numaramı nereden buldun?" diye sordum, o da "Panelden sorgu çektim" dedi. Kız, zaten bütün özel bilgilerimi biliyor gibi konuştu. Yarın karakola gidip şikayette bulunacağım, özellikle bu olaylar gündemdeyken ne yapmalıyım? İlk defa karakola gideceğim, nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.
Karakola gitsen de genelde bu kişiler tespit edilemediği için bir sonuç elde edilmiyor. Numaradan tespit ederler derim fakat kullandıkları numaralar da genelde sahte numaralar. Polise gitmen henüz tam bir şey olmamışken biraz abartı. Kızı tanımaya çalış belki aynı okulda işte vs yerde çalışıyorsunuzdur zararsız olabilir ama aynı şekilde zararlı da olabilir. Bunlar seni kendine aşık ederler önce sonra mesajlardan sonra görüntülü aramalardan (özellikle görüntülü cinsel ilişki yaşarsan) direkt videoya alıp şantaj yapıyorlar. Görmezden gel bir yerden sonra seni rahat bırakırlar zaten panelden bilgilerini bulsalar dahi yapacak pek fazla bir şeyleri yok.

Karakol sorunu çözmez hatta ilgilenmez. Ama sizin için bu kadar önemliyse savcılığa KVKK ihlali için suç duyurusunda bulunun.

Az önce bir kız aradı, kim olduğunu bilmiyorum. Boş boş konuştu, aşık olduğunu vs. söyledi. Ben de durumu anlamak için "numaramı nereden buldun?" diye sordum, o da "panelden sorgu çektim" dedi. Kız, zaten bütün özel bilgilerimi biliyor gibi konuştu. Yarın karakola gidip şikayette bulunacağım, özellikle bu olaylar gündemdeyken ne yapmalıyım? İlk defa karakola gideceğim, nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.

Yarın karakola gidip siber suçlar bölümüne ifade vermeniz lazım dediğiniz gibi onun dışında yapabileceğiniz pek bir şey bulunmuyor aşık olduğunu falan söylemişsiniz gerçekten saplantılı ise evinize yemek siparişi vb. şeyler gönderebilir veya çok kıl biriyle adınıza sahte bomba ihbarı bile verebilir acilinden yarın karakola gidip ifade verin ya da o kızı bulun 2 seçenek var önünüzde top sizde.

Az önce bir kız aradı, kim olduğunu bilmiyorum. Boş boş konuştu, aşık olduğunu vs. söyledi. Ben de durumu anlamak için "numaramı nereden buldun?" diye sordum, o da "panelden sorgu çektim" dedi. Kız, zaten bütün özel bilgilerimi biliyor gibi konuştu. Yarın karakola gidip şikayette bulunacağım, özellikle bu olaylar gündemdeyken ne yapmalıyım? İlk defa karakola gideceğim, nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.

Telefon numarasını biliyorsan şikayet edersin operatöründen ses kayıtlarını da istersin verirse tamamdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı