Panelle tehdit edilmek

Eymnto

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sanal mafyanın biri dadandı bana panellemiş beni .T.C'mi adresimi telefon numaramı babamın SGK kayıtlarını bile attı. Ve bana senin adınla yasa dışı sitelere kayıt olacağım (kumar,+18) gibi. Maximum ne yapabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Savcılığa şikayette bulun zaten direkt ülke olarak bu namussuzlardan bıkıldığı için gerekenin hızlı bir şekilde yapılacağını düşünüyorum, ardında da temizinden alınabilecek en yüksek tazminat davası açarsın o arkadaş daha korkusundan mağarada yaşamaya başlar.

Arkadaşlar, sanal mafyanın biri dadandı bana panellemiş beni .T.C'mi adresimi telefon numaramı babamın SGK kayıtlarını bile attı. Ve bana senin adınla yasa dışı sitelere kayıt olacağım (kumar,+18) gibi. Maximum ne yapabilir?

Daha almış zaten ki bu sen değil başka biri de olabilirdi. Pek takacak bir durum yok bence ben engeller geçerdim maksimum arar rahatsız eder senin de yapabileceğin bir şey yok, şikayet oluşturmak dışında oda pek işe yaramaz ama sen bilirsin.

Artık iş işten geçmiş yapabileceklerinin bir sınırı yok. Ancak savcılığa suç duyurusunda bulunursanız bir şeyler yapabilirsiniz ve size bir tavsiyem asla ama asla sanal ortamlarda adınınızı kullanmayın.

Savcılığa şikayette bulun zaten direkt ülke olarak bu namussuzlardan bıkıldığı için gerekenin hızlı bir şekilde yapılacağını düşünüyorum, ardında da temizinden alınabilecek en yüksek tazminat davası açarsın o arkadaş daha korkusundan mağarada yaşamaya başlar.

Tazminat mı hiç sanmıyorum avukat masrafın daha fazla tutar herhalde sen şikayet oluştur uğraşan uğraşsın.

Savcılığa veya polis karakoluna şikayette bulun. Pek bir şey yapamazlar poliste bulamaz. Ama sıkıntı olursa en azından kendin yapmadığını kanıtlamak için şikayette bulunduğunu gösterebilirsin.

İlk olarak ailene kesin olarak haber ver. Yoksa bu sefer onlar seni ailenle tehdit etmekle korkutuyor. Sonrasınca savcılığa şikayet edip dav et, kendinlerini bulunamaz sanıyorlar. Yaşı 16'dan fazla değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı